της Όλγας και Τάνυας Γεριτσίδου

Το “ΟΧΙ” που ο Ελληνικός Λαός είπε στις 5 Ιουλίου 2015 σε πείσμα τεράστιας κατατρομοκράτησης και ύψιστου εκβιασμού είναι Νίκη αποκλειστικά του Ελληνικού Λαού και σε καμμία περίπτωση νίκη της συγκυβέρνησης.

Αυτό αποδεικνύεται ούτως ή άλλως άμεσα από το γεγονός ότι :

Α. ήδη η κυβέρνηση έχει συμπεριφερθεί σαν ηττημένη, παρ’ όλο που κέρδισε το “ΟΧΙ” και εθελόδουλη στους δανειστές, αφού ο ίδιος ο τσίπρας ζήτησε την παραίτηση Βαρουφάκη κατ’ ουσιαστική εντολή των δανειστών όπως έγραψε ο ίδιος στο blog του. Μια κυβέρνηση με τον Λαό δίπλα της θα πήγαινε να επιβάλει τον Βαρουφάκη (ασχέτως της οφθαλμοφανούς ανικανότητος του να χειριστεί διαπραγματεύσεις επιτυχώς υπέρ ημών, όπως έχουμε επανειλημμένως εμπεδώσει) ως σύμβολο του τί δεν θέλουν οι δανειστές περιστοιχίζοντας τον από τους πραγματικούς (και ιδεωδώς ικανότερους) διαπραγματευτές με συγκεκριμένη λίστα απορριπτέων μέτρων.

Β. Η γενική προσέγγιση στην έννοια “Συμφωνία” επανέρχεται στον ιταμό όρο “Συμβιβασμός” (δεν υπάρχει έντιμος ή άτιμος συμβιβασμός) αντί να έχει μεταβεί στον όρο “αποκατάσταση και επιβολή του Δικαίου” τόσο νομικά όσο και πολιτικά/οικονομικά, για να επανέρθει όχι μόνο η Ελλάδα αλλά και η ίδια η ευρωζώνη στην νομιμότητα κατά τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τις ιδρυτικές συμφωνίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επιτέλους έστω και με καθυστέρηση πέντε (5) ετών να επωμισθούν το βάρος των πράξεων τους με όλες τις συνέπειες οι συνεργοί και μέλη της διεθνούς σπείρας οικονομικού εγκλήματος που μετέφεραν τα δικά τους ελλείμματα και τις δικές τους τεράστιες κλεψιές στους ώμους των Λαών με απόπειρα να τους διχάσουν και να τους βάλουν να αλληλοφαγωθούν.

          Ιδιαιτέρως μετά από την τεράστια επικοινωνιακή επιτυχία του Ελληνικού Λαού που συνένωσε υπό το “ΟΧΙ” όλους τους Λαούς της Δύσης, σε Ευρώπη και Αμερική, και μετά από την εμπράγματη απόδειξη ότι εαν είχε γίνει το Δημοψήφισμα το 2010 δεν θα είχαν εγκριθεί τα υπέρογκα δάνεια των Μνημονίων και οι Έλληνες θα είχαν προστατεύσει και τα κεφάλαια των άλλων Λαών από τους οικονομικούς εγκληματίες που τα υφαρπάζουν και τα οποία τώρα διακυβεύονται, ο Τσίπρας δεν έχει δικαίωμα να πάει να συνθηκολογήσει : μόνο να πάει για να ζητήσει να γυρίσουν πίσω τα λεφτά σε όλους τους Λαούς και σε εμάς και να ξεκινήσει πάραυτα να παραπέμπει στην εγχώρια και διεθνή Δικαιοσύνη κάθε πρόσωπο που έκλεψε, δάνεισε παράνομα (με εικονικά πλασματικά και πειραγμένα στοιχεία), δανείστηκε παράνομα, διασπάθισε δημόσιο χρήμα και περιουσία, κατέκλεψε φόρους και εισφορές σε επίπεδο εκατομμυρίων και πάνω και κατασυκοφάντησε, κατατρομοκάτησε, καταπαραπληροφόρησε και σε κάθε περίπτωση άσκησε βία σε μεγάλη έκταση κάθε μορφής καταπατώντας συνθήκες, Συντάγματα και Ανθρώπινα Δικαιώματα με άμεση δέσμευση κάθε περιουσιακού τους στοιχείου εκτός αυτών πυο εξασφαλίζουν τα Ανθρώπινα Δικαιώματα τους.

          Το “ΟΧΙ” είναι δική μας Νίκη λοιπόν, και μας αξίζει πλέον να κοιτάμε στα μάτια τους Προγόνους μας και να συνεχίσουμε τον Αγώνα τους για  να πετύχουμε επιτέλους τις επιδιώξεις τους.

          Με αυτό το “ΟΧΙ” έχουμε την μοναδική Ιστορικά ευκαιρία να προχωρήσουμε και να κάνουμε σωστά αυτά που οι Πρόγονοι μας έκαναν λάθος :

  1. Αποδείξαμε ότι δεν έχουμε διχαστεί αλλά αντιθέτως ενωθήκαμε σε μια γροθιά από άκρη ως άκρη της Ελλάδας.
  2. Αποδείξαμε ότι όντως ο Ελληνικός Λαός είναι ενωμένος και απέναντι του έχει μια μειοψηφία την οποία ορθώς αλλά ανοήτως η ίδια η καμαρίλα την χαρακτήρισε “Ταξική” : η μάχη ανάμεσα στην τεράστια τάξη των Ελλήνων που δουλεύουν και παράγουν ή θέλουν να δουλέψουν και να παράξουν (διότι αλλιώς δεν μπορούν να ζήσουν) και στην μικρούλα τάξη των άεργων διαπλεκόμενων κρατικοδίαιτων που δεν έχουν δουλέψει μια ημέρα στην ζωή τους τίμια εργασία αλλά πάντα στηρίζονται στο έγκλημα, στην κλεψιά και τον αντισυνταγματικό και αντιανθρωπιστικό Νεποτισμό και Μερκαντιλισμό.

Δεν είναι τυχαίο που η Εκάλη έφερε 86% περίπου “Ναί” στο Δημοψήφισμα της 5-7-2015.

  1. Το “ΟΧΙ” αυτό δεν επιτρέπει συμβιβασμούς και για αυτό είναι του Λαού. Αυτό που θα ήθελε η συγκυβέρνηση αλλά και η αντιπολίτευση θα ήταν ένα διαχειρίσιμο χλιαρό “‘Οχι” κοντά στο 50%-50% με το “Ναί”. Αν αυτό συνέβαινε οι σημερινές κινήσεις θα φαινόταν πολύ πιο ταιριαστές από ό,τι φάινονται τώρα.
  2. Απεδείχθη ότι η Άμεση Δημοκρατία είναι δυνατή, αποτελεσματική και γρήγορη. Μέσα στον ασφυκτικό χρόνο (για ένα κρατικό μηχανισμό) της μιας εβδομάδας το Δημοψήφισμα έγινε και έβγαλε δυνατό και καθαρό αποτέλεσμα και άρα χάραξε πολιτική πολύ πιο γρήγορα από ό,τι χαράσσεται από τους δήθεν ‘πιο αποτελεσματικούς και ειδικούς εκπροσώπους’ μιας εκπροσωπούμενης δημοκρατίας.

Σημειωτέον ότι η μοντέρνα τεχνολογία δεν υπεισήλθε σημαντικά στην ταχύτατη αυτή διαδικασία που έγινε με τον παραδοσιακό τρόπο.

  1. Απεδείχθη ότι εαν ο Λαός αφεθεί να κυβερνήσει τότε η Δημοκρατία πραγματικά δεν θα έχει αδιέξοδα και τα προβλήματα λύνονται κατά συμφέρον των Λαών και όχι κατά συμφέρον των καρτέλ και των λόμπυ των εγκληματικών σπειρών που σε αυτό το Δημοψήφισμα της 5-7-2015 έπαιξαν τα ρέστα τους και έχασαν.
  2. Αποδείξαμε συνεπώς ότι οι Λαοί ή τουλάχιστον ο δικός μας Λαός δεν εκβιάζεται και έχει σώας τας φρένας να παίρνει δύσκολες αποφάσεις που απαιτούν μεγάλο Αγώνα. Διότι κανένας μας δεν βαυκαλίζεται ότι το “ΟΧΙ” αυτό δεν συνοδεύεται αμέσως μετά από πόλεμο, όπως όλα άλλωστε τα “ΟΧΙ” και για αυτό δεν είναι νίκη της κυβέρνησης που πάει να συνθηκολογήσει πριν να δώσει μάχη που να στοχεύει εκεί που πονούν και κυρίως πριν να χρησιμοποιήσει και όλα τα όπλα που απέκτησε και της δώσαμε να έχει.

Θα δούμε λοιπόν σύντομα και αναλόγως της συνθηκολογήσεως, εαν τελικά την κάνει, πώς θα τον χειριστούμε ως Ελληνικός Λαός.

          Το γεγονός όμως παραμένει και αυτό είναι που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι το Δημοψήφισμα μας έδωσε πίσω επίσημα την Δύναμη μας ως Λαού με αυτοδιάθεση ασχέτως κυβερνήσεων και μας ανοίχτηκε πλέον η πύλη ενός αύριο όπου εμείς ο Λαός θα ψηφίζουμε επί παντός σημαντικού για εμάς θέματος και θα χαράσσουμε εμείς την πολιτική για εμάς χωρίς να έχουμε στα κεφάλια μας κεχαγιάδες που θα ερμηνεύουν αυθαίρετα και θα κεφαλαιοποιούν για προσωπικά τους συμφέροντα και επιδιώξεις το “ΝΑΙ” και το “ΟΧΙ” μας.

 
 
Crimes Against Greeks.com (2015)