Η διαδικασία και ο χειρισμός του συλλαλητηρίου της Αθήνας της 4ης Φεβρουαρίου 2018 και το τωρινό σκάνδαλο Novartis ανέδειξε ένα από τα μεγαλύτερα νοσηρά συμπτώματα της σύγχρονης Μεταπολιτευτικής κοινωνίας στην Ελλάδα. Αυτό δεν είναι μόνο τοπικό φαινόμενο αλλά διεθνές, όμως στην Ελλάδα έχει εξαιρετικά έντονα χαρακτηριστικά αφ’ ενός διότι η γενικότερη και υγιής τάση του Ελληνικού Λαού ρέπει προς τον Ανθρωπισμό και την Αριστερά, ακόμα και τα μέρη αυτά που αυτοπροσδιορίζονται ως Δεξιά, αφ’ ετέρου διότι η Ελλάδα ανέκαθεν ήταν αντικείμενο εκμετάλλευσης των μεγάλων διεθνών δυνάμεων. Αυτό που έδειξε η προπαγάνδα και η διαχείριση του συλλαλητηρίου, και αυτό που συνεχίζει να αποδεικνύει η επικαιρότητα με το σκάνδαλο Novartis, είναι ότι στην Ελλάδα η Αριστερά και ο Κομμουνισμός πέθαναν τουλάχιστον από την Μεταπολίτευση αν όχι μαζί με τον Γρηγόρη Λαμπράκη. Τώρα αυτό που έχει αντικαταστήσει την Αριστερά είναι ο Φασισμός και η υπηρεσία του Κεφαλαίου με μια απλή επισμάλτωση και χρήση λεξιλογίου που θυμίζει αμυδρά Αριστερά (εξ ου και ξύλινη αφού είναι νεκρή) αλλά που μόνο ξεγελάει τις γενιές που δεν την βίωσαν.

          Η αντίδραση των φερόμενων ως αριστερών ποικίλης ύλης και κατηγορίας ως προς το συλλαλητήριο επί του Σκοπιανού (με πολύ λίγες ευχάριστες εξαιρέσεις που διαχώρισαν επίσημα την θέση τους) ήταν διαποτισμένη από παροξυστικό φανατισμό, έντονες ρατσιστικές εκφράσεις και επιθέσεις κατά των Ελλήνων και υπέρ άλλων εθνών/ κοινοτήτων/κοινωνικών συνόλων/κλπ, γεμάτη από απειλές, εκβιασμούς, απαξίωση, αβάσιμη λάσπη/χαρακτηρισμούς, βωμολοχίες που μάλιστα εμπεριείχαν σεξιστικά και/ή ομοφοβικά στοιχεία, και άλλες τέτοιες πρακτικές που συναντούμε όχι στην Αριστερά αλλά στον ακραίο Φασισμό, τύπου Χ.Α.. Επί πλέον όλη αυτή η αντίδραση ήταν υπέρ και εξυπηρετούσε τα συμφέροντα των Οργανισμών, σχημάτων και συμμαχιών αυτών που θεωρητικά οι αριστεροί αυτοί αντιμάχονται, όπως το ΝΑΤΟ, η Ε.Ε., και διάφορες μεγάλες δυνάμεις όπως οι Η.Π.Α. και η Γερμανία και τα μεγάλα συμφέροντα του Παγκόσμιου και εγχωρίου Κεφαλαίου που προωθούν.

          Η δε επίσης παροξυστικά φανατική επίθεση κατά των συμφερόντων του Ελληνικού Λαού και Κράτους έναντι άλλων Κρατών (και μάλιστα κατασκευασμένων από τις ίδιες μεγάλες δυνάμεις που δήθεν αντιμάχονται), ιδιαιτέρως όταν το συμφέρον αυτό του Ελληνικού Λαού υποστηρίζεται από το Διεθνές Δίκαιο, το Ηθικό Δίκαιο και το Ιστορικό Δίκαιο υπονομεύει και τα οικονομικά συμφέροντα και δυνατότητες επιβίωσης και ασφάλειας για την επίτευξη ανάπτυξης και Κράτους Πρόνοιας για τον Λαό που δήθεν προέβαλαν ως προτεραιότητα: αυτό γιατί απλούστατα η απώλεια αποκλειστικής νομής και ιδιοκτησίας επί ενός ονόματος-brand name όπως είναι η Μακεδονία, τόσο εμπορικά όσο και εδαφικά και πολιτισμικά σε Δικαιώματα εκμετάλλευσης συνεπάγεται απώλεια οικονομικών πόρων, θέσεων εργασίας και άλλων δυνατοτήτων που θα οδηγήσουν στην περαιτέρω φτωχοποίηση όσων διαμένουν στην Ελλάδα. Δηλαδή, με την στάση τους οι φερόμενοι ως αριστεροί υπονομεύουν Εθνικά, οικονομικά, πολιτικά και γεωπολιτικά ένα Κράτος και έναν Λαό και όσους φιλοξενεί και στηρίζει ενώ ταυτόχρονα προωθούν και τις τριβές και τον πόλεμο στην περιοχή που βεβαίως αποτελούν περαιτέρω φτωχοποίηση και εξαθλίωση και καταστροφή των Λαϊκών στρωμάτων (κάθε εθνικότητας) για τα οποία υποτίθεται ότι κόπτονται.

          Αυτά όσον αφορά τους εξωκοινοβουλευτικούς και κοινοβουλευτικούς δήθεν αριστερούς αλλά ουσιαστικά στην πράξη άκρως Κεφαλαιοκράτες Φασίστες (ας μην ξεχάσουμε ότι στα Φασιστικά και Ναζιστικά Καθεστώτα αυτοί που είχαν την τιμητική τους και αισχροκέρδησαν ήταν οι Κεφαλαιοκράτες-ιδιοκτήτες/μεγαλομέτοχοι πολυεθνικών από την Krupp μέχρι την IBM και την Siemens) και τον αντιλαϊκό αντιεθνικισμό τους.

          Ίσως όμως να τα πάνε καλύτερα στα οικονομικά και να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των μεσαίων και κατώτερων Λαϊκών, εργατικών και αγροτικών στρωμάτων όταν είναι/γίνονται κυβέρνηση…

Για να δούμε σε τί κατάσταση είναι μετά από 3 χρόνια διακυβέρνησης ‘αριστερών’ τα στρώματα αυτά στην Ελλάδα και αν θα μπορούσε αυτή η κατάσταση να μην υφίστατο:

σύμφωνα με τα λόγια του Π. Πολάκη επί του θέματος του σκανδάλου Novartis η άθλια κατάσταση του χρέους θα μπορούσε να είχε διευθετηθεί τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αν είχαμε να κάνουμε με πραγματικούς Αριστερούς. Όπως βεβαίως θα είχαμε βροχή φορολόγησης στα ανώτατα παρασιτικά κοινωνικά στρώματα και όχι στα μεσαία και κατώτατα καθώς και διακοπή (και λογιστικό έλεγχο με άμεση απαίτηση έντοκης επιστροφής χρημάτων/κεφαλαίου και διαφυγόντων κερδών και ζημίας με αποζημίωση του Δημοσίου) σε κάθε απ’ ευθείας ανάθεση/εργολαβία, επιχορήγηση υμετέρων και άλλες γάγγραινες που άδειασαν και αδειάζουν τους Κρατικούς κορβανάδες.

          Ο Πολάκης λοιπόν είπε ότι «τα 85 δισ.[σ.σ. των καταχρηστικών και ζημιογόνων συναλλαγών με τις φαρμακοβιομηχανίες τύπου Novartis] μαζί με τα 100 δισ. των δημόσιων έργων και τα 150 δισ. των εξοπλισμών δημιούργησαν το δημόσιο χρέος» και είπε επίσης ότι ως γιατρός και συνδικαλιστής τα γνώριζε όλα αυτά πριν γίνει καν υπουργός. [link]

          Αυτό, πέραν του ότι επιβεβαιώνει την ανάλυση μας στην χθεσινή μας ανάρτηση στα social media (link) ότι όλοι ανεξαιρέτως από όλα τα πολιτικά κόμματα και φράξιες που νέμονται ή διεκδικούν την κρατική εξουσία γνωρίζουν κάθε κακούργημα και οικονομικό έγκλημα που έχει γίνει και γίνεται εις βάρος του Λαού και του Κράτους και το ποιοι και πώς το έχουν κάνει, χρησιμοποιώντας την γνώση αυτή για ίδιο μικροπολιτικό προσωπικό συμφέρον και προσπορισμό χρήματος, θέσεων και προώθησης, αποτελεί και απόδειξη ότι δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε και υπήρξε ποτέ Αριστερά διότι αντί να εξαρθρώσει και να εξοντώσει οικονομικά τα μεσαία και κατώτερα εργατικά, αγροτικά, επαγγελματικά Λαϊκά κοινωνικά στρώματα (όπως κάνει πολύ επιτυχώς) μπορούσε/είχε την δυνατότητα κάλλιστα να μηδενίσει ουσιαστικά το χρέος με την δημοσίευση και αστική και ποινική δίωξη των εν λόγω εγκληματικών συναλλαγών και των υπευθύνων (διεθνών και εγχωρίων φυσικών και νομικών προσώπων), με όλα τα οφέλη που θα προέκυπταν από τον διεθνή αυτό πολιτικό και οικονομικό σεισμό. Απλά επέλεξε να μην το κάνει και εξαργύρωσε και εξαργυρώνει για κάθε ένα από τα εμπλεκόμενα στελέχη/μέλη του αυτή την επιλογή.

          Εξ άλλου, και το σκάνδαλο Novartis επέλεξαν να το δημοσιοποιήσουν ως αντιπερισπασμό και προσπάθεια αποσιώπησης της τεράστιας πολιτικής και επικοινωνιακής ήττας τόσο της κυβέρνησης και του πολιτικού συστήματος όσο και των διεθνών ιθυνόντων στο θέμα του συλλαλητηρίου επί του κατασκευασμένου Σκοπιανού ανθελληνικού ζητήματος.

          Σε όλα αυτά βεβαίως συνένοχο είναι και το ΚΚΕ το οποίο κακώς ονομάζεται ΚΚΕ καθ’ ότι είναι αστικό κόμμα με αστικές δράσεις, αντιδράσεις, στόχους και συμφέροντα όπως διαφαίνεται από τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τις επιχειρήσεις του, την περιουσία του, τους εργαζόμενους του (δηλαδή εντελώς Καπιταλιστικά και μάλιστα Νεοφιλελεύθερα με γνώμονα το κέρδος του εργοδότη και όχι τα Δικαιώματα του εργαζόμενου). Επί πλέον, δεδομένου ότι και ο Πολάκης και πλείστοι άλλοι από όλη την γκάμα των πολιτικών κομμάτων που μονοπωλούν την Βουλή και τα Βουλευτικά και συνδικαλιστικά αξιώματα έχουν περάσει ενεργά και πανηγυρικά τουλάχιστον από την ΚΝΕ είναι φαιδρό να αποπειραθεί ο οποιοσδήποτε να υποστηρίξει ότι δεν γνωρίζει το ΚΚΕ πάρα πολύ καλά και ανέκαθεν όλα αυτά τα εγκλήματα που διαπράττονται εις βάρος του Λαού και μάλιστα των Λαϊκών στρωμάτων. Εγκλήματα τα οποία ουδέποτε δημοσιοποίησε στο σύνολο του Ελληνικού Λαού και ουδέποτε παρέπεμψε στην Δικαιοσύνη υπέρ του Λαού όπως είχε υποχρέωση να κάνει. Τα ακίνδυνα για το Καθεστώς του Κεφαλαίου πανηγυράκια απεργιών/διαδηλώσεων (ακίνδυνα διότι ποτέ δεν ξεπερνούν το 48ωρο και δεν παραλύουν την οικονομική δραστηριότητα του Κεφαλαίου, και γίνονται σε αγαστή συνεργασία και σχεδιασμό με το Κεφάλαιο) αποτελούν μόνο ένα θλιβερό και μικροσκοπικό φύλλο συκής.

          Τι είναι λοιπόν όλοι αυτοί οι δήθεν αριστεροί που δεν συμπεριφέρονται ούτε κατά το ελάχιστο ως Αριστεροί και βλάπτουν διεθνώς και εγχωρίως τα μεσαία και κατώτερα Λαϊκά κοινωνικά στρώματα ενώ τα απογυμνώνουν από κάθε Κρατική και Εθνική ασπίδα προστασίας εφαρμόζοντας τον διεθνισμό/παγκοσμιοποίηση του Κεφαλαίου και όχι τον διεθνισμό και παγκοσμιοποίηση των Λαών/ δηλαδή της Αριστεράς και του Ανθρωπισμού;

          Είναι απλά οι πράκτορες του Κεφαλαίου οι οποίοι, έχοντας εξοντώσει τους πραγματικούς Αριστερούς και εξοβελίσει όσους επιβίωσαν, καπηλεύονται και χρησιμοποιούν και νέμονται το όνομα, τον προσδιορισμό, την Ιστορία και την κληρονομιά της Αριστεράς υπέρ του Κεφαλαίου κανιβαλίζοντας την για προσπορισμό πολλών προσωπικών οφελών και αισχροκέρδειας: όχι δηλαδή κάτι τόσο διαφορετικό ή μακριά από ακριβώς αυτό που επιδιώκουν οι Σκοπιανοί του Τίτο να κάνουν με το Όνομα της Μακεδονίας και την ίδια την Μακεδονία. Για αυτό εξ άλλου και τους είναι και τόσο προσφιλές γιατί απλούστατα είναι το οικείο τους modus operandi .

 
 
Crimes Against Greeks.com (2015)