Ας σκεφτούμε: τί θα γίνει την Τετάρτη και γιατί;

Οι κυβερνητικοί με τα εκτελεστικά τους όργανα (συμβολαιογράφοι + ΜΑΤ + τράπεζες και προσεχώς Δημόσιο/Ταμεία) δηλώνουν πανέτοιμοι και αποφασισμένοι για τον «νέο γύρο».

Οι δημοσιογράφοι-παπαγάλοι έχουν ήδη αρχίσει να εκπέμπουν την νέα καραμέλα, τώρα που κατέπεσε το ψέμα ότι δήθεν δεν θα εκπλειστηρίαζαν ‘λαϊκές’ πρώτες κατοικίες: τώρα δεν μιλούν πια για ‘στρατηγικούς κακοπληρωτές’ αλλά για ‘πάρα πολύ φτωχούς’ που μάλιστα αυθαιρέτως λένε ότι είναι και πολύ λίγοι ενώ όλοι οι άλλοι είναι είτε ‘επιπόλαιοι και επιδεικτικοί (δηλαδή εννοούσε την τάση για επίδειξη κοινωνικής ανέλιξης/κύρους)’ που θα πρέπει να τιμωρηθούν με το να χάσουν την πρώτη κατοικία τους (ασχέτως εάν όταν πήραν τα δάνεια μπορούσαν να τα πληρώσουν ενώ τώρα δεν μπορούν λόγω της κυβερνητικής πολιτικής) είτε, αν δεν μπορεί να αποδειχθεί ο ισχυρισμός της επιδεικτικότητας/επιπολαιότητας και φαίνεται πενία θα πρόκειται για εισοδηματίες ‘μαύρων’ (εδώ εμπίπτουν σύμφωνα με το προπαγανδιστικό σενάριο όλοι οι επιστήμονες και εξειδικευμένοι τεχνίτες προς το παρόν). Εάν δε τίποτε από όλα αυτά δεν μπορέσει να σταθεί στην λογική και τις αποδείξεις, απλά θα παπαγαλίζουν όλοι «αυτά έχει η ζωή, θα χάσετε τα σπίτια σας».

          Βεβαίως τα περί επιπολαιότητας δεν ισχύουν για τις επιπόλαιες (αν όχι δόλιες) τράπεζες που δάνειζαν ασύστολα πέρα από την δυνατότητα τους και τις δεσμεύσεις λειτουργίας τους και αξιώνουν να είναι οι μόνοι επιχειρηματίες/ιδιώτες που δρουν χωρίς επαγγελματικό ρίσκο αλλά αντιθέτως όσο περισσότερο πέφτουν έξω τόσο περισσότερη στήριξη τους δίνεται με νέα πακέτα ανακεφαλαιοποιήσεων, κρατικών εγγυήσεων με τα χρήματα και την περιουσία του Λαού, μονοπώλησης της διαχείρισης των χρημάτων του Κράτους και των Πολιτών, κλπ.

          Ούτε βεβαίως αφορά τους κυβερνητικούς και τα κυκλώματα τους (μεγαλοεπιχειρηματίες/σχήματα που μονοπωλούν εργολαβικά το Δημόσιο χρήμα, αναθέσεις, κατοχή και διαχείριση αθλητικών ομίλων που επιχορηγούνται από τον Λαό για αυτούς, ιδρύματα διαφόρων ειδών, κλπ)  που λειτουργούν με μίζες και μαύρα, επιχορηγήσεις/επιδοτήσεις, κόκκινα δάνεια που τους τα διαγράφουν χαριστικά και συνεχώς, και που φοροδιαφεύγουν συστηματικά παρ’ όλο που έχουν τα χρήματα να τα καταβάλλουν: οι πραγματικοί δηλαδή στρατηγικοί κακοπληρωτές.

          Όλοι αυτοί δηλώνουν έτοιμοι να επιβάλλουν και να συνεχίσουν την αρπαγή και ξεκοκάλισμα των σπιτιών του Ελληνικού Λαού.

          Αυτό που πρέπει να απαντηθεί εμπράκτως την Τετάρτη είναι το αν είναι έτοιμοι να τους σταματήσουν οι Έλληνες Πολίτες.

          Πλέον, εκτός εάν κάποιοι πιστεύουν ότι περιμένουν στις κουΐντες για να γίνουν κυβερνητικοί στην θέση των κυβερνητικών και συνεπώς σκοπό έχουν να προκαλέσουν απλά φασαρία χωρίς όμως ουσιαστικά να καταστρέψουν οποιοδήποτε από τα σχέδια του κυβερνητικού συστήματος, την Τετάρτη να αποδείξουν ότι είναι εκεί για να σταματήσουν τους πλειστηριασμούς με κάθε τρόπο.

          Και σταμάτημα των πλειστηριασμών σημαίνει αδυναμία των συμβολαιογράφων να τους τελέσουν. Επίσης, σημαίνει ότι και τα ΜΑΤ θα πρέπει να καταστούν ανίκανα να υπηρετήσουν την κυβερνητική επιβολή που είναι τόσο πρόδηλα αντισυνταγματική και υπέρ αλλοδαπών και εχθρικών/αποικιοκρατικής προσεγγίσεως προς την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό δυνάμεων.

          Δεν υπάρχει πλέον πολυτέλεια ο κάθε ένας να παραμένει στο ‘μαγαζάκι’ του και να μην αισθάνεται το άγχος της αναγκαιότητας να επιτευχθεί ο στόχος της Τετάρτης που είναι ένας και μόνο ένας: το απόλυτο σταμάτημα των πλειστηριασμών. Εκτός βεβαίως εάν, περιμένοντας στις κουΐντες ο στόχος είναι μόνο το προεκλογικό προφίλ στις κάμερες και η γενικότερη αποδυνάμωση του Μετώπου, κάτι που εξυπηρετεί αυτούς που δίνουν το πράσινο φώς που ανάγει ένα κόμμα του τίποτα σε κόμμα εξουσίας (όπως είδαμε με την περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ).

          Σκεφτείτε: αν πετύχει το κυβερνητικό μπλόκ να συνεχίσει με τους πλειστηριασμούς (τους κλασικούς καθ’ ότι οι ηλεκτρονικοί θα καταπέσουν ως παράνομοι εν τέλει με ό,τι αυτό συνεπάγεται στην αποκατάσταση της κυριότητας των εκπλειστηριασμένων ακινήτων) άτομα θα οδηγούνται στην αυτοκτονία (όπως αναφέρθηκε περιστατικό σήμερα για μια γυναίκα 76 ετών που μετά την επίδοση κατασχετηρίου την περασμένη εβδομάδα στο κέντρο της Αθήνας, έπεσε από την ταράτσα της πολυκατοικίας της). Και επί πλέον δημοσιογράφοι-παπαγάλοι-δάκτυλοι/φορείς της κυβερνητικής προπαγάνδας θα σας λένε, αφού σας έχουν πάρει τα σπίτια «καλά σας κάνανε», όπως συνέβη σήμερα στο κεντρικό μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του real.fm με τον Ν. Στραβελάκη όπου έγινε τόσο η καταγγελία της αυτοκτονίας όσο και το προπαγανδιστικό παραλήρημα που προ-αναφέραμε.

          Σκεφτείτε λοιπόν τι θα γίνει την Τετάρτη.

 
 
Crimes Against Greeks.com (2015)