« Στα πλαίσια της δήλωσης του εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης ότι για να κινήσει οποιαδήποτε ποινική διαδικασία περί εγκλημάτων κατά της Ανθρωπότητας και γενοκτονίας εις βάρος των Ελλήνων θα πρέπει εμείς, οι Έλληνες Πολίτες σύσσωμοι ως Ελληνικός Λαός να του παράσχουμε περαιτέρω στοιχεία, μαρτυρίες, δικογραφίες και ντοκουμέντα που να αποδεικνύουν το εύρος και την βαρύτητα των εγκλημάτων αυτών όπως διαπράττονται στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, δημιουργήσαμε αυτόν τον ιστοχώρο.

   Πρόκειται να αποτελέσει την συγκέντρωση κάθε εγκληματικής ενέργειας που μπορούμε να τεκμηριώσουμε είτε μέσω μαρτυριών είτε μέσω δικογράφων, εγγράφων, πορισμάτων, εκκλήσεων διεθνών και εγχωρίων ομάδων, παραγόντων και/ή οργανώσεων και κυρίως των μεμονωμένων Ελλήνων Πολιτών, που θα στέλνεται είτε σε δεσμίδες είτε μεμονωμένα στο γραφείο του εισαγγελέα στην Χάγη αλλά επίσης και σε κάθε αρμόδια εγχώρια και διεθνή αρχή ώστε κανείς να μην μπορεί να ισχυρισθεί τεκμηριωμένα και χωρίς να ψεύδεται ότι δεν ήξερε και δεν συνετέλεσε στο οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης του Ελληνικού πρώτα αλλά και των υπολοίπων Λαών για χάρη της ίδιας τάξης που στην μοντέρνα Ιστορία της Ανθρωπότητας αιματοκύλησε τόσες φορές την γη.

   Κάθε καταγγελία, κάθε πειστήριο, κάθε έγγραφο θα είναι εδώ διαθέσιμο και προσβάσιμο για πάσα νόμιμο χρήση σε κάθε άτομο/Πολίτη τόσο εγχωρίως όσο και διεθνώς. Έτσι, θα χτίσουμε όλοι μαζί μία από τις πληρέστερες καταγραφές των ανομιών, εγκλημάτων και παρανόμων σχεδίων τα οποία εφαρμόστηκαν και εφαρμόζονται προς την υποδούλωση, τον εξανδραποδισμό και την εν τέλει εξόντωση του Έθνους μας, όχι μόνο απλώς για να την αποτυπώσουμε αλλά για να την χρησιμοποιήσουμε ως όπλο με το οποίο όχι μόνο θα πάρουμε πίσω νομίμως και δικαιωματικώς κάθε τι που μας εκλάπη διαχρονικά, αλλά θα θεραπεύσουμε επιτέλους το κατεστημένο της άρσης του Κράτους Δικαίου με την άμεση πρόσβαση όλων των Πολιτών σε κάθε θέμα της Δικαιοσύνης ανά πάσα στιγμή.

ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ/ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΓΙΑΝΑ ΣΥΛΛΕΞΟΥΜΕ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΑΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΣΑΣ ΑΡΧΗΣ

 Δυστυχώς, αν και βάσει της νομολογίας που υπάρχει για εγκλήματα τέτοιου βεληνεκούς όπως εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και γενοκτονία ( βλέπε πρακτικά και καταστατικό των δικών της Νυρεμβέργης ) η οποία υποδεικνύει ότι όταν συμβαίνουν ή υπάρχουν κατηγορίες για τέτοια εγκλήματα ακολουθείται ο νόμος της απλής λογικής και αποδείξεως και όχι οι δικανικές λεπτομέρειες και περιορισμοί που διέπουν τις νομοθεσίες για μικρότερης εμβελείας εγκλήματα, σε αυτή την φάση τόσο το ΔΠΔΧ όσο και κάθε άλλη αρχή θα προσπαθήσει με κάθε δικανικό τρόπο να καθυστερήσει ή να σταματήσει την πρόσβαση μας σε μία δίκαια δίκη και βεβαίως την δίκαιη επίρριψη ευθυνών για τα εγκλήματα αυτά που το πιέζουμε αυτή την στιγμή να αναγνωρίσει.

Συνεπώς, για να μικρύνουμε τον χρόνο καθυστέρησης και να μην επιτρέψουμε την ύπαρξη δικαιολογιών του τύπου «δεν ήταν δικονομικά σωστό» ή «δεν ακολουθήθηκε η σωστή μέθοδος συλλογής στοιχείων» ή οποιαδήποτε άλλη τέτοια δικανική δικαιολογία η οποία αφορά θέματα που νομικά λέγονται ‘τεχνικά’/όχι επί της ουσίας και που χρησιμοποιούν οι δικηγόροι για να αποφύγουν δίκες που δεν μπορούν να κερδίσουν επί της ουσίας, καλό θα είναι να έχουμε υπ’ όψη μας ορισμένες βασικές αρχές και μεθοδολογίες που χρησιμοποιούν οι δικηγόροι ώστε να είναι «τυπικώς παραδεκτά» τα όσα καταθέτουν.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠ’ ΟΨΗ ΟΤΙ :

  1. 1. Η παραβίαση Ανθρώπινου Δικαιώματος είναι μέρος των εγκλημάτων κατά της Ανθρωπότητας/γενοκτονίας/apartheid αλλά μόνο του δεν τα συνιστά.
  2. 2. Το βασικό μέτρο που αναβαθμίζει ορισμένα εγκλήματα καταπάτησης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας/γενοκτονίας/apartheid είναι η κλίμακα, δηλαδή πόσο μπορούμε να δείξουμε ότι γίνεται οργανωμένα σε πληθυσμό που έχει κάποια κοινά στοιχεία ( Έθνος, φυλή, κλπ ) και κυρίως ότι γίνεται από κέντρα εξουσίας. ( Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί ο αυτουργός να είναι ιδιώτης αλλά για την δική μας περίπτωση και στόχο μας αφορά η διοίκηση και όσοι την έχουν επανδρώσει για να κάνει το σύνολο των εγκλημάτων των οποίων είμαστε αυτή την στιγμή θύματα. )
  3. 3. Οι μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων και των ίδιων των θυμάτων είναι εξαιρετικά σημαντικές στην αποδεικτική διαδικασία. Συνεπώς, όσοι περισσότεροι αποστείλουν αποδείξεις ότι είμαστε θύματα των πολιτικών που καταμαρτυρούμε ενώπιον της Χάγης όπως ενυπάρχουν στο αρχικό κείμενο τόσο λιγότερο αφήνουμε δυνατότητα στην Χάγη να μην ανταποκρίνεται κρατώντας τα προσχήματα.
  4. 4. Για κάθε απόδειξη τέτοιων εγκλημάτων λαμβάνεται πολύ σοβαρά το ύψος των θανόντων από αυτές τις πολιτικές που τα συνιστούν ( πράγμα απαράδεκτο καθ’ ότι σύμφωνα με το ίδιο το καταστατικό της Χάγης, οφείλουν να επέμβουν ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ πριν πολιτική γενοκτονίας/apartheid/εγκλημάτων κατά της Ανθρωπότητας που κατηγορείται ως τέτοια προκαλέσει έστω και ένα θύμα ), οπότε καταγραφές και μαρτυρίες για αυτά τα περιστατικά ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ.

Για αυτό τον λόγο και επειδή ένα συνεχές πρόσχημα για την άρνηση δράσης από το ΔΠΔΧ είναι το θέμα της δικαιοδοσίας, τα όρια της οποίας μέχρι στιγμής τα ορίζουν οι εκάστοτε εισαγγελείς άνευ κοινοποιήσεως/δημοσιεύσεως και άρα αδιαφανώς, καθ’ ότι μπορούν να αρνηθούν να εξετάσουν πράξεις οι οποίες τους παρουσιάζονται ως εγκλήματα της δικαιοδοσίας τους βάσει των ορισμών που έχει το Καταστατικό τους, λέγοντας ότι «δεν είναι της δικαιοδοσίας τους» λόγω εύρους, κάτι βέβαια που είναι παντελώς παράνομο αφού το ίδιο το Καταστατικό τους ορίζει ότι ακόμα και στο πρόσωπο ενός ατόμου μόνο, πόσο μάλλον χιλιάδων ή εκατομμυρίων, μπορεί να τελεσθεί έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας.

Δηλαδή, ουσιαστικά αθωώνουν άνευ δίκης με αυτή την δικαιολογία. Το μόνο που αναγκάζονται να παραδεχτούν για να κρατήσουν τα προσχήματα είναι η δήλωση ότι νέα στοιχεία τους δεσμεύουν να επανεξετάσουν την υπόθεση.

Όμως μέχρι σήμερα, και μέχρι την προσφυγή μας ως Ελληνικός Λαός στην Χάγη ( και προσφύγαμε όλοι μαζί αφού με τις εκατοντάδες χιλιάδες προσωπικές δηλώσεις που απεστάλησαν στην εισαγγελία της Χάγης εξαναγκάστηκαν να αναγνωρίσουν την υπόθεση ) όλες αυτές οι διαβουλεύσεις γινόταν εν κρυπτώ και όχι ενώπιον της κοινής γνώμης. Από τώρα όμως και όσο εμείς το συνεχίζουμε κάθε απόφαση της Χάγης να χρονοτριβήσει και ουσιαστικά να μην κάνει το χρέος για το οποίο έχει φτιαχτεί από τους Λαούς και τοποθετηθεί και συντηρείται θα είναι δημόσιο, ενώπιον όχι μόνο της Ελληνικής κοινής γνώμης αλλά και της διεθνούς.

Για αυτό τον σκοπό, κάθε κατάθεση νέων στοιχείων θα είναι δημόσια παγκοσμίως και αυτός ο ιστοχώρος αυτομάτως θα στέλνει ανοικτά δελτία τύπου κοινοποιώντας την σε κάθε φορέα μαζικής ενημέρωσης τόσο παραδοσιακών όσο και διαδικτυακών διεθνώς. Επίσης, κάθε καταγγελία παραβίασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που μεμονωμένα δεν εμπίπτει στους ορισμούς εντός του καταστατικού της Χάγης ή που ακόμα είναι ατεκμηρίωτη θα δημοσιεύεται επίσης στα «εκκρεμή στοιχεία» μέχρι να τεκμηριωθεί, ενώ εάν είναι τεκμηριωμένη θα αποστέλλεται στην Ύπατη Αρμοστεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ και τον αρμόδιο εισαγγελέα της εισαγγελίας Αθηνών.

Με την δημοσιοποίηση, βεβαίως κάθε νομικός απανταχού της γης, και κυρίως κάθε σκεπτόμενος Άνθρωπος, θα μπορεί να τοποθετηθεί επί των αποφάσεων και δράσεων του εισαγγελέα της Χάγης …

Δεν πρόκειται να αφήσουμε τις διεθνείς και εγχώριες αρχές που δεσμεύονται από διεθνείς συνθήκες και το Ελληνικό Σύνταγμα να παραμείνουν άεργες χωρίς να μας πουν ευθαρσώς ότι αρνούνται να εξετάσουν τις δίκαιες και αδιαμφισβήτητες καταγγελίες μας ‘γιατί έτσι θέλουν’, γιατί αν το κάνουν αυτό μας δίνουν το Δικαίωμα να επικαλεσθούμε το άρθρο 120Σ ( το οποίο μπορούμε να κάνουμε επίσης σε περίπτωση μεγάλης κωλυσιεργίας ).

Γιατί θα πρέπει να έχουμε υπ’ όψη μας ότι αυτή την στιγμή ταλαιπωρούμαστε διότι η δικαιοσύνη διεθνώς και εγχωρίως είναι αδρανής. Η δουλειά του εισαγγελέα είναι, εκτός από το να εξετάζει μόνος του εις βάθος κάθε καταγγελία που του γίνεται ιδίως όταν από τις αποφάσεις του κρίνονται οι ζωές εκατομμυρίων, να επισκοπεί για αυτεπάγγελτη δράση ώστε να μην αφανίζονται Λαοί εάν κανένας δεν έχει πρόσβαση σε αυτόν τον εισαγγελέα για να ζητήσει την επέμβαση του. Εμείς, κυριολεκτικά με το αίμα μας και με τόσους να μας καταδιώκουν επισήμως κάνουμε την δουλειά για την οποία αυτός πληρώνεται, και για αυτό θα πρέπει να ξέρουμε ότι ανοίγουμε δρόμο για την νέα εποχή, όπου αδράνεια αρχών θα τιμωρείται και δεν θα είναι ανεκτή από το σύνολο της κοινωνίας.

Κλείνοντας, το πιο βασικό που πρέπει να έχουμε υπ’ όψη μας είναι ότι τα εγκλήματα είναι ξεκάθαρα ορισμένα εντός του καταστατικού και κανένας δεν μπορεί να ισχυρισθεί το αντίθετο. Ενώπιον των συντριπτικών αποδείξεων που έχουμε και μπορούμε και θα στείλουμε κανείς δεν μπορεί να μας αρνηθεί την δίκαια δίκη χωρίς να ρίξει την μάσκα του και να φανεί ως μέλος της συμμορίας την οποία μαχόμαστε.

 
 
Crimes Against Greeks.com (2015)