Πριν κάνουμε ο,τιδήποτε θα πρέπει να έχουμε υπ’ όψη μας τις εξής ΑΠΑΡΑΒΑΤΕΣ, ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ :

  1. Σε κάθε περίπτωση, τόπο και χρόνο Ύστατη νομική Αρχή είναι ο ίδιος ο Λαός, ο οποίος επιβάλλει ή καταργεί νομικά κατεστημένα. Αυτό προβλέπεται ούτως ή άλλως από τις βασικές αρχές του διεθνούς Δικαίου, εμμέσως αναγνωρίζοντας αυτή την πραγματικότητα μέσω της αρχής ex factis jus oritur ( ο νόμος πηγάζει από τα δεδομένα ) και ex injuria jus non oritur ( δεν μπορεί να πηγάσει νόμος από παράνομα κατεστημένα, πράξεις ) : δηλαδή, τα δεδομένα είναι η Λαϊκή πρακτική η οποία κατά μέσο όρο είναι απαλλαγμένη από διαφθορά και εγκληματικότητα ενώ η επιβολή μίας κατάστασης με εγκληματικό/μαφιόζικο/δικτατορικό τρόπο σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελέσει νομικό προηγούμενο ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.
  2. Κάθε νομοθεσία που έχει αντέξει στην δοκιμασία του χρόνου στην μετά την εφεύρεση του τυπογραφείου εποχή ( δηλαδή, την εποχή της γνώσης και της ενημέρωσης σε μαζικά επίπεδα ) έχει πηγάσει και επιβληθεί από Λαϊκές κινητοποιήσεις και Επαναστάσεις και πράξεις επιβολής από τον Λαό εν καιρώ ειρήνης ( όπου Λαός ορίζεται το σύνολο του πληθυσμού μίας Χώρας με κοινή Εθνική ταυτότητα, Πολιτισμό, τρόπους και στόχους κοινής επιβίωσης, ευημερίας και εξέλιξης του , που δεν ανήκει στις κυβερνητικές/άρχουσες τάξεις με νεοταξικής φύσεως παγκοσμιοποιητικό αυτοπροσδιορισμό και στόχους εκμετάλλευσης, ειλωτείας, εξευτελισμού, εξανδραποδισμού ή ακόμα και εξαφάνισης του Λαού αυτού, αλλά και κάθε Λαού, για κέρδος/ εξουσία/υποδούλωση της Ανθρωπότητας ).

Κανένα δικαστήριο αυτή την χρονική στιγμή δεν πρόκειται να εξυπηρετήσει την ουσία του Νόμου μόνο του, όπως οφείλει. Δηλαδή, κανένα δικαστήριο ή αρχή δεν πρόκειται να δει τα πειστήρια ή την περιγραφή της κατάστασης και να δράσει. Εάν αυτό συνέβαινε, θα είχε ήδη παρέμβει αυτεπαγγέλτως όπως νόμος ορίζει και επιτάσσει.

Το δικαστήριο της Χάγης δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό αλλά μάλλον τον κανόνα όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε και μόνο από το εξής άρθρο του καταστατικού της :

«Εθελοντικές εισφορές

Άρθρο 116.- Με την επιφύλαξη του άρθρου 115, το Δικαστήριο μπορεί να λάβει και να χρησιμοποιήσει, ως πρόσθετους πόρους, εθελοντικές εισφορές από Κυβερνήσεις, διεθνείς οργανισμούς, φυσικά πρόσωπα, εταιρείες ή άλλες οντότητες κατά τα σχετικά κριτήρια που υιοθετούνται από την Συνέλευση των Κρατών Μερών.»

Ουσιαστικά, δηλαδή, ο οποιοσδήποτε μεγαλοκαρχαρίας διεθνής μπορεί με μία εθελοντική ‘εισφορά’ να αγοράσει την εύνοια του δικαστηρίου, και ιδιαιτέρως οι εταιρείες και οι κυβερνήσεις.

Αυτό πρέπει να το έχουμε υπ’ όψη μας όχι για να αποκαρδιωθούμε αλλά για να ξέρουμε πώς πρέπει να δράσουμε και πώς να χειρισθούμε αυτή την κατάσταση και αυτό το δικαστήριο για να έχουμε σίγουρα αποτελέσματα :

  1. Πιέζουμε ως σύσσωμος Ελληνικός Λαός, επιμένοντας συστηματικά ότι όλα τα εγκλήματα που αφορούν το ΔΠΔ της Χάγης τελούνται και όσοι δεν λαβαίνουν δράση για την αναχαίτιση τους είναι συνεργοί ( χωρίς να εξαιρούμε τους εργαζόμενους στο ΔΠΔ της Χάγης ). Αυτό ήδη έχει φέρει αποτελέσματα στην ανταπόκριση τους και συνεπώς το συνεχίζουμε.

  2. Κατακλύζουμε την εισαγγελία της Χάγης και άλλη αρμόδια αρχή όπως την παρουσιάζουμε με τα πειστήρια μας ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ώστε να πιέσουμε μέσω της αδελφότητας των άλλων Λαών που επίσης πλήττονται ή πρόκειται να πληγούν και θα ακολουθήσουν στα δικά μας βήματα.

  3. Προκαλούμε και αμφισβητούμε την λειτουργικότητα κάθε αρχής που πληρώνουμε ως Πολίτες/Λαοί ( το ΔΠΔ της Χάγης βασικό πόρο έχει χρήματα των φορολογουμένων κάθε Χώρας του ΟΗΕ και άρα και των Ελλήνων ) και απαιτούμε τις υπηρεσίες για τις οποίες πληρώνουμε στους διοικητικώς προϊσταμένους ΠΑΛΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ.

ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΩΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΥΤΟΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΕΝΕΡΓΕΣ Ή ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ Ή ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ/Ή APARTHEID.

Αυτό αναφέρεται στο άρθρο Άρθρο IV. Της Σύμβασης για το Απαράγραπτο των Εγκλημάτων Πολέμου και των Εγκλημάτων κατά της Ανθρωπότητας

( Τα Κράτη Μέρη στην παρούσα Σύμβαση δεσμεύονται να υιοθετήσουν, σύμφωνα με τις συνταγματικές τους διαδικασίες, όλα τα νομοθετικά ή άλλης φύσης μέτρα, που είναι απαραίτητα για να εξασφαλισθεί το απαράγραπτο των εγκλημάτων που απαριθμούνται στο άρθρο πρώτο και ΙΙ της παρούσας Σύμβασης τόσον όσον αφορά την δίωξη όσο και αναφορικά με την τιμωρία: όπου προβλέπεται παραγραφή για παρόμοια εγκλήματα, αυτή θα πρέπει να καταργηθεί βάσει νόμου ή με οποιονδήποτε άλλον τρόπο. ) του Πρωτοκόλλου της Ρώμης το οποίο εμπεριέχει και το Καταστατικό του ΔΠΔ της Χάγης και που αναγνωρίζει ότι υπέρτατη νομική αρχή είναι ο Λαός κάθε Χώρας, εμμέσως πλην σαφώς.

Βασικό μας λοιπόν όπλο σε όλον αυτό τον πρωτοφανή στα Ιστορικά δικαστικό Αγώνα ενός ολόκληρου Λαού είναι να δείχνουμε ότι ξέρουμε την δύναμη μας και ξέρουμε ότι ουσιαστικά απλώς τους δίνουμε μία τελευταία, εξαιρετικά βραχύβια, ευκαιρία να κάνουν αυτό για το οποίο θεσμοθετήθηκαν μεταπολεμικά ( δηλαδή, την αποφυγή της γενοκτονίας των Λαών από παγκοσμιοποιητικές/νεοταξικές/επιχειρηματικές δυνάμεις με κάθε τρόπο ) για να μην πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας εμείς οι Λαοί, όπως δικαιούμαστε, και επιβάλλουμε κυρώσεις παντού καθώς επαναφέρουμε την νομιμότητα εγχωρίως και διεθνώς.

Χρησιμοποιώντας λοιπόν αυτό τον ιστοχώρο, Έλληνα συμΠολίτη θυμήσου ότι εσύ δικάζεις αυτούς, και της Χάγης και αυτούς που πηγαίνεις στην Χάγη.

Δεν μπλοφάρεις. Δεν ικετεύεις. Απλώς, δίνεις μία τελευταία ευκαιρία σε ένα αποτυχημένο σύστημα δικλείδων ασφαλείας ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ.

Ο νόμος ακούει μόνο εσένα, φτιάχνεται και εξελίσσεται μόνο από την δική σου φωνή και βούληση. Το «φωνή Λαού, οργή Θεού» προβλέπεται από κάθε διεθνή νομοθεσία και Ιστορική πρακτική, και όσο και να προσπαθούν να σε χειραγωγήσουν με ‘κατηγορίες’ και ‘πράγματα που επιβάλλονται’ το γνωρίζουν πολύ καλά ότι μόλις μιλήσεις κάθε αρχή θα σιωπήσει και θα σκύψει το κεφάλι.

 
 
Crimes Against Greeks.com (2015)