Όσοι συνΈλληνες αναφέρονται σε αυτή την σελίδα έχουν επενδύσει προσωπική εργασία και αμέτρητες ώρες για να γίνει αυτός ο ιστοχώρος ΑΝΕΥ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΜΟΙΒΗΣ, δείχνοντας πώς εμείς οι Έλληνες δημιουργούμε και μαχόμαστε χωρίς χρήματα στην τσέπη διότι ανέκαθεν κάθε Αγώνα μας τον κάναμε χωρίς καμμία στήριξη από πουθενά εκτός από την προσωπική εργασία και κατάθεση ζωής του καθενός μας.

   Κάθε συνΈλληνας που συστηματικά και αποτελεσματικά προσφέρει το έργο του και τον χρόνο του σε οποιοδήποτε τομέα δύναται ή επιθυμεί ( από μεταφράσεις μέχρι έρευνα και διάδοση ) σε αυτή την τεράστια κοινή προσπάθεια που στόχο έχει να φέρει το Κράτος Δικαίου και την πραγματική Δημοκρατία στην Ελλάδα όπου επιτέλους για πρώτη φορά στην Ιστορία μας ο Ελληνικός Λαός θα έχει Αυτοδιάθεση και έλεγχο της κρατικής εξουσίας χωρίς την μεσολάβηση πολιτικών, ξένων/αλλοεθνών και μεγαλοκεφαλαιούχων, θα προστίθεται ( εφ’ όσον το επιθυμεί ) εδώ σε αυτό τον κατάλογο ο οποίος πρόκειται να είναι πολύ μακροσκελής….

  Όλγα Γ. Γεριτσίδου

   yeritsidou-olga“Είμαι ειδική εκπαιδευτική ψυχολόγος με ειδικότητα στην ανάπτυξη ευφυΐας και ιδιοφυϊών με αρχηγικές ικανότητες. Ανέκαθεν όπου εργάστηκα 1 και όσες προσωπικές επιχειρήσεις 2 δημιούργησα σκοπός μου ήταν να δώσω στους συμΠολίτες μου και στα παιδιά τους την εκπαίδευση και τον προσανατολισμό που προορίζεται μονοπωλιακά και αυστηρά για τις άρχουσες τάξεις. Πολεμήθηκα πολύ όταν ολόκληρες ομάδες πληθυσμών βάσει των προγραμμάτων 3 μου τα οποία ανέπτυξα και  δημιούργησα απέδωσαν άμεσους καρπούς, εκτινάσσοντας ολόκληρες γενεές παιδιών και όσων γονέων θέλησαν να ακολουθήσουν σε ανώτερες κοινωνικές τάξεις με πρόσβαση κυριολεκτικά όπου πραγματικά οι ίδιοι ήθελαν, παρά την θέληση των ανωτέρων αυτών κοινωνικών τάξεων και ομάδων.

   Παρ’ όλο τον πόλεμο φθοράς από όλους ανεξαιρέτως τους  κομματικούς και συνδικαλιστικούς μηχανισμούς και το επίσημο παρακράτος επιβιώνω και συνεχίζω τον Αγώνα μου. Από το 2008 επισήμως είχα εξωδίκως προειδοποιήσει και όλους τους δικαστικούς θεσμούς / δικλείδες ασφαλείας της κοινωνίας ότι οδεύαμε ολοταχώς στην κατάσταση που βρισκόμαστε τώρα και έκτοτε δεν έχω σταματήσει να μάχομαι ενάντια σε αυτές τις δυνάμεις”.

 Τάνυα-Μαρία Γεριτσίδου

   tanya-yeritsidouΑκολουθώντας τα βήματα του παππού και της μητέρας μου και μη μπορώντας να ανεχθώ να ζω σε μία κοινωνία όπου έστω και ένας Πολίτης αδικείται και η ζωή του καταστρέφεται και τσαλακώνεται υπέρ του κέρδους οποιουδήποτε άλλου Πολίτη ο οποίος επιλέγει να εγκληματεί και να χύνει αίμα χωρίς συνείδηση, επένδυσα και επενδύω στο να μάχομαι ενάντια στην δυνατότητα να συμβαίνει αυτό σε κάθε επίπεδο.

   Όντας ψυχοπαιδαγωγός με πείρα εκτενέστατη στην αναστροφή και πλήρη θεραπεία κάθε μαθησιακής δυσκολίας καθώς και την ανάπτυξη κινήτρου και ταλέντων, μελέτησα και μελετώ εντελώς μόνη μου, χρησιμοποιώντας την επιστημονική μέθοδο,  κάθε νομική ατραπό και οδό που θα επιτρέψει σε όλους μας να σταματήσουμε αυτή την επέλαση των δολοφόνων με αξίωμα.

   Στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης της διεθνούς κοινής γνώμης και την επαναφορά της Ιστορικής αλήθειας για το Έθνος μας και τους Αγώνες του Ελληνικού Λαού ως συγγραφέας και καλλιτέχνης, όταν δεν μελετάω τα νομικά, δημιουργώ έργα που είναι προσφιλή σε ευρύ διεθνές κοινό κυρίως νέων, οι οποίοι ποτέ δεν είχαν την δυνατότητα να μάθουν τι σημαίνει να είσαι Έλληνας και πόσο αίμα έχουμε χύσει τόσο για την Ελευθερία μας όσο και για την παγκόσμια Δικαιοσύνη.

   Επίσης ως συγγραφέας μυθιστορημάτων έχω προσπαθήσει να επαναφέρω την λογική της Ελληνικής φιλοσοφίας, τον ορθολογισμό χωρίς όμως την αποπομπή του πνεύματος και της πνευματικότητας και την αναζήτηση για την Αρμονία ως αντιστάθμισμα στις νεοταξικές δοξασίες μεσαιωνικού τύπου που καλλιεργούν τον σκοταδισμό και την έλλειψη δίψας για πολιτισμό και καλλιέργεια.

   Κάθε ενέργεια μου είτε στον καλλιτεχνικό-συγγραφικό τομέα είτε στον ακτιβιστικό είτε στον επιστημονικό σκοπεύει στην ακύρωση της συντονισμένης προσπάθειας που εκτυλίσσεται τις τελευταίες δεκαετίες στα πλαίσια της κακώς εννοούμενης παγκοσμιοποίησης που μέσω κάθε πτυχής εκπαίδευσης και διασκέδασης επιζητεί να διαχωρίσει την Ανθρωπότητα σε κάστες υπανθρώπων και ‘αρείων’ που δήθεν αυτοδικαίως κληρονομικώ δικαίω καταχρώνται την φύση, τα ζώα και τους ανθρώπους που καταδικάζουν στην ειλωτεία, την σκλαβιά και την πλήρη έλλειψη καλλιέργειας/πολιτισμού.

  Ευχαριστούμε θερμά τους συμΠολίτες μας που αφιλοκερδώς συνέβαλαν και συμβάλλουν σε αυτόν τον Αγώνα.

 
 
Crimes Against Greeks.com (2015)