Τί Δεν Πρέπει να Δεχθούμε για να Μην Περάσουμε και Άλλες Κακουχίες

της Όλγας και Τάνυας Γεριτσίδου

          Οργιάζει η συζήτηση, παρουσίαση αλλά κυρίως η προπαγάνδα γύρω από δήθεν κόκκινες γραμμές και δήθεν διαπραγμάτευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τους εταίρους τους. Και λέμε δικούς τους εταίρους διότι δεν είναι βεβαίως εταίροι ούτε του Ελληνικού Λαού ούτε και κανενός Λαού, που βυθίζουν έναν-έναν μέσα στην ανέχεια και την φτώχεια στο όνομα της δήθεν ‘κρίσης’ ακριβώς όπως βυθίζουν ανθρώπους μέσα στην Μεσόγειο στο όνομα της δήθεν μεταναστευτικής πολιτικής τους.

          Συζητάει δηλαδή και συναναστρέφεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με αυτούς τους επίσημα αποδεδειγμένους αντιανθρωπιστές ζητώντας τους δήθεν κατανόηση και αποδοχή για τις ανάγκες που οι ίδιοι δημιούργησαν σκοπίμως και την επαναφορά Δικαιωμάτων και κεφαλαίων που οι ίδιοι αφαίρεσαν και καταπάτησαν για το δικό τους κέρδος.

          Ήδη, είναι εμφανές ότι το περιβόητο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης με κύριο στοιχείο του την πλήρη κατάργηση του Μνημονίου με έναν νόμο από την πρώτη μέρα της νέας κυβέρνησης και την κατάργηση φόρων και χαρατσιών που μας επέβαλε η επάρατος Νεοφιλελεύθερη Δεξιά δεν πρόκειται να εφαρμοστεί.

          Μας λένε ότι είναι πατριωτικό μας καθήκον να συνεχίσουμε να πληρώνουμε αντισυνταγματικούς φόρους για τους οποίους έπεσε η Νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και μας λένε ότι είναι πατριωτικό μας καθήκον να δεχθούμε και να ανεχθούμε την φρενήρη αλλά άνιση συλλογή χρήματος που κάνουν. Άνιση διότι όπως και οι προκάτοχοι τους, και με την κατεύθυνση και διαταγή των εταίρων τους, θεωρούν ανείσπρακτα και δεν κυνηγούν τα τεράστια ποσά που χρωστούν οι μεγαλοκαναλάρχες, οι μεγαλοεπιχειρηματίες, οι μεγαλοεργολάβοι, οι πολυεθνικές και βεβαίως οι βρώμικες επιχειρήσεις των εταίρων τους τύπου Hochtief και Siemens. Δεν θεωρούν όμως ανείσπρακτα και απαιτούν μικροποσά από τους ήδη πτωχευμένους Έλληνες Πολίτες, μικροεπιχειρηματίες, αυτοαπασχολούμενους, υπαλλήλους και συνταξιούχους λέγοντας τους μάλιστα ότι αυτοί είναι πατριωτικό τους καθήκον να στραγγαλιστούν αποτελειωτικά οικονομικά, να χάσουν τα σπίτια τους και να κλείσουν ό,τι δουλειές τους απέμειναν για να πάρει τα τοκογλυφικά του χρήματα ο κάθε Σόϊμπλε με το λογιστικά βρώμικο παρελθόν του : χρήματα που δήθεν είναι χρωστούμενα αλλά που στην πραγματικότητα είτε δεν καταβλήθηκαν ποτέ είτε επέστρεψαν ως ηλεκτρονικό χρήμα αμέσως πίσω στους δανειστές είτε χρησιμοποιήθηκαν για  να στηρίξουν τις ιδιωτικές τους επιχειρήσεις που είναι οι τράπεζες, επιβαρύνοντας εμάς με το δικό τους κατασκευασμένο χρέος.

          Και μόνο με βάση αυτά τα ολίγα που εντελώς περιληπτικά και επιγραμματικά αναφέραμε είναι πλέον σαφές και εμφανές ότι εάν δεν βάλουμε εμείς ο Λαός κόκκινες γραμμές δικές μας, δεν θα τις βάλει ούτε ο Τσίπρας ούτε ο Καμμένος ούτε βεβαίως κανένας από τους γαλαζοαίματους των Βρυξελλών.

          Δεν χρειάζονται πολλές, μία χρειάζεται, η φαρμακερή :

Κόκκινη Γραμμή μη αποδοχής οποιασδήποτε απαιτήσεως, χρόνιας ή νέας η οποία να μην συμφωνεί απόλυτα με τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και το Σύνταγμα όσον αφορά τα άρθρα 1 έως 28 τουλάχιστον.

          Εάν δεν θέλει ο Λαός, που να κοπανιούνται κάτω οι κάθε λογής ‘ηγέτες’ και ‘εταίροι’ δεν πρόκειται να γίνει τίποτα όπως αποδείξαμε με το Χαράτσι, τον ΕΝΦΙΑ, τις Σκουριές, τους πλειστηριασμούς, τον ΟΑΕΕ και τον Αγώνα που γίνεται ενάντια στην εγκληματικά τοκογλυφική εξουδετερωτική για την Ελληνική Οικονομία πολιτική/πρακτική του, και τόσα άλλα. Όλες αυτές οι ενέργειες της ακομμάτιστης και αδέσμευτης Ελληνικής Πολιτικής Αντίστασης (ΕΠΑ), έχουν ρίξει μέχρι τώρα από αρχής Μνημονίου τουλάχιστον πέντε κυβερνήσεις (συμπεριλαμβανομένων και των ανασχηματισμών).

 Έχουν μεν οι κυβερνητικοί με την καμαρίλα τους επιβάλει στην καθημερινότητα μας μεγάλη κακουχία και ψυχικό άλγος αλλά και εκ μέρους μας δε δεν έχουμε επιτρέψει να πετύχουν τα σχέδια τους στην αποικιοποίηση της Χώρας μας και την εξόντωση μας.

 Έχουν εξουδετερωθεί από εμάς πολιτικά ολόκληρα τζάκια όσον αφορά την αποδοχή που έχουν από τον Λαό, και το δε κερασάκι είναι η τυπικά και επίσημα πρώτη αριστερή κυβέρνηση στην Ε.Ε. στην εποχή που όλες είναι δεξιές και νεοφιλελεύθερες.

          Για αυτό εξ άλλου, κάνουν ό,τι μπορούν για να δείξουν ότι και με την τύποις αριστερή κυβέρνηση εφαρμόζεται ακροδεξιά και νεοφιλελεύθερη πολιτική.

          Εφ’ όσον λοιπόν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν μπορεί να το κάνει, δηλαδή να εφαρμόσει πολιτική σύμφωνα με τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και το Σύνταγμα της Χώρας μας επικαλούμενη δήθεν πίεση και δεσμεύσεις της στο εξωτερικό, θα την βοηθήσουμε εμείς με τέτοια τεράστια πίεση υπέρ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και του Δημοκρατικού μας Συντάγματος στο εσωτερικό που δεν θα μπορεί παρά να κάνει αυτό που λέμε εμείς και που την διατάξαμε ως Ελληνικός Λαός να κάνει στις εκλογές :

* κατάργηση κάθε αντισυνταγματικής φορολογίας ΑΜΕΣΑ

* προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Πολιτών με προμετωπίδα την Υγεία και την Πρώτη Κατοικία

* επανεκκίνηση της πρωτογενούς και δευτερογενούς μικρομεσαίας Εθνικής παραγωγής μας για να έρθει ανάπτυξη

* δίωξη νομικά όλων των κερδοσκόπων εις βάρος της Ελλάδας και του Ελληνικού Λαού με κάθε τρόπο

          Στην αυριανή Πρωτομαγιά θα ξεκινήσουμε με μια πρώτη ΑΠΟΚΗΡΥΞΗ των βασικών αντισυνταγματικών φορολογικών-εισφορολογικών πρακτικών που θα πρέπει όλοι μαζί να βροντοφωνάξουμε με κάθε πρόσφορο τρόπο ότι ΔΕΝ ΤΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ.

 
 
Crimes Against Greeks.com (2015)