Στην καρτέλα «Ιστορικά Ντοκουμέντα» του ιστοχώρου μας www.crimesagainstgreeks.com έχουμε πλέον διαθέσιμη για πάσα χρήση και ενημέρωση ψηφιοποιημένο αρχείο ( pdf) της επίσημης μελέτης του μεταπολεμικού Υπουργείου Ανοικοδομήσεως για τα εξής θέματα :

  1. Πλήρη καταγραφή των καταστροφών, απωλειών και ζημιών/κλοπών/βανδαλισμών που οι κατοχικές δυνάμεις του Άξονος επέφεραν στην Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό,
  2. Πλήρη μελέτη του Υπουργείου για το πώς μεταφράζονταν οι καταστροφές αυτές σε κόστος με νόμισμα δολάριο του 1938,
  3. Πρώτες αναφορές ( ουσιαστικά μαρτυρίες ) των δράσεων, αντιμετωπίσεων και προπαγάνδας σχετικά με την πρόθεση των μεγάλων δυνάμεων να προστατέψουν το σύνολο των δυνάμεων του Άξονος ( και ιδιαίτερα Γερμανία και Βουλγαρία ) από οικονομική καταστροφή και εξαφάνιση και να επισπεύσουν την ανοικοδόμηση και πλήρη τους επαναφορά εις βάρος των δυνάμεων των συμμάχων και κυρίως των κρατών που δεν αποτελούσαν μέρος της τότε τριανδρίας ( ΗΠΑ, Μ. Βρεττανία, ΕΣΣΔ ) αν και ο Λαός των κρατών αυτών επίσης ζημιώνεται,
  4. Εκτίμηση με αναλογιστική μελέτη συγκριτικά του κόστους του Β΄ΠΠ και κυρίως των καταστροφών του για την Ελλάδα και πώς αυτό την κατατάσσει στα κράτη που είχαν τις υψηλότερες απώλειες, ζημίες και θυσίες,

https://www.crimesagainstgreeks.com/2012-08-04-18-55-24

Επίσης, υπάρχουν στην αγγλική ακόμα γλώσσα ( πρόκειται να μεταφραστούν σύντομα ) η Συμφωνία της Γιάλτας και αυθεντικά πρακτικά των δικών της Νυρεμβέργης καθώς και των δηλώσεων των συμμάχων κατά την διάρκεια του Β΄ΠΠ, το σύνολο των οποίων αθέτησαν στο ουσιαστικό κομμάτι.

      Αναρτούμε λοιπόν τα στοιχεία αυτά διότι αφ’ ενός το θέμα των αποζημιώσεων δεν είναι μόνο περιορισμένο στις γερμανικές αποζημιώσεις για τις καταστροφές ορισμένων από τα χωριά μας που εξαφάνισαν ή το κατοχικό δάνειο αλλά ένας απίστευτα μεγάλος λογαριασμός που ποτέ δεν έχουμε ουσιαστικά διεκδικήσει αλλά και αστικά υπεύθυνους που ποτέ δεν έχουν  κληθεί να λογοδοτήσουν/επανορθώσουν όπως θα δείξουμε σε προσεχείς δράσεις μας είτε ανεξάρτητα είτε με την συμβολή τρίτων συμΠολιτών μας.

      Στα ντοκουμέντα αυτά φαίνεται ξεκάθαρα :

Α. η εκούσια και μελετημένη συντονισμένη προσπάθεια εξόντωσης της Ελλάδας μεταπολεμικά με οικονομικό πόλεμο

Β. η πραγματική γερμανική μήνη ενάντια στον Ελληνικό Πολιτισμό συμπεριλαμβανομένης και της έννοιας του Έλληνα όχι μόνο της Αρχαίας αλλά και της Μοντέρνας Εποχής

Γ. η συνεργεία των δήθεν εχθρών του Άξονος κυβερνητικών εκπροσώπων των Συμμάχων ώστε οι νικητές να ζημιωθούν, οι Ήρωες της Αντίστασης διεθνώς να τιμωρηθούν και ουσιαστικά όπως θα αποδείξουμε στο εγγύς μέλλον να συνεχισθεί η Ναζιστική/Χιτλερική απόπειρα της παγκοσμιοποίησης κεκαλυμμένα κατά την διάρκεια της Μεταπολεμικής περιόδου και ιδίως μέσω της Ε.Ε.

Δ. τα νομικά ερείσματα που αυτή την στιγμή έχουμε ως πρώτη ιστορική βάση ( θα συνεχίσουμε με αντίστοιχα ντοκουμέντα μέχρι και τα τωρινά Μνημόνια ) ώστε να προσβάλουμε τόσο τις εγχώριες κυβερνήσεις και να ακυρώσουμε τις πράξεις τους όσο και τα μη αιρετά χαρακτήρα δικτατορικού διευθυντηρίου όργανα κεντρικής διοίκησης τουλάχιστον στην Ε.Ε.

Ε. να δείξουμε ότι κάθε μεταπολεμικό δάνειο που η Ελλάδα έχει συνάψει είναι ουσιαστικά καταχρηστικό και προϊόν αθέμιτου πλουτισμού καθ’ ότι ελήφθησαν λόγω άρνησης ικανοποίησης των δικαίων οικονομικών αιτημάτων της Ελλάδας την περίοδο 1945 – 1949 τουλάχιστον, προκαλώντας έτσι την ανάγκη για έντοκη χρηματοδότηση : δηλαδή πρόκειται για απάτη και κλοπή εκ προμελέτης και σε συνεργία με τα εγχώρια οικονομικά κέντρα εξουσίας και τις κυβερνήσεις.

      Με τις κινήσεις που πρόκειται να ανακοινωθούν άμεσα θα μπορέσουμε να δούμε και ποιοι επιθυμούν την άμεση απεμπλοκή του Ελληνικού Λαού και της Ελλάδος από κάθε χρηματική απαίτηση τωρινή, από αυτούς βεβαίως που δηλώνουν ‘αντιμνημονιακοί’ και ‘φιλέλληνες’, καθ’ ότι οι μνημονιακοί που στηρίζουν ένα τέτοιο διάτρητο και εγκληματικό μόρφωμα που επιτρέπει ‘νομιμοφανείς’ και ‘ειρηνοφανείς’ επεκτατικούς πολέμους και γενοκτονίες στα πλαίσια των περιορισμών του ΟΗΕ είναι σαφές και αυταπόδεικτο ότι δεν εργάζονται υπέρ κανενός Λαού, πόσο μάλλον του Ελληνικού.

Δείτε τα ντοκουμέντα εδώ :

https://www.crimesagainstgreeks.com/2012-08-04-18-55-24/30-2012-08-31-11-18-00

https://www.crimesagainstgreeks.com/2012-08-04-18-55-24/58-1947

https://www.crimesagainstgreeks.com/2012-08-04-18-55-24/35-2012-09-03-08-21-23

 
 
Crimes Against Greeks.com (2015)