Το Μέτωπο κατά του Ο.Α.Ε.Ε., μετά από δύο περίπου χρόνια ενημέρωσης, δράσης και συσπείρωσης πανελλαδικά, τόσο από μεμονωμένους Πολίτες και ομάδες όσο και από νεοσύστατους συλλόγους και παλαιότερους όπως εμποροτεχνικούς και καταναλωτών τύπου ΙΝΚΑ, ανδρώνεται.

          Περισσότερο από κάθε άλλη φορά γίνονται κινήσεις νομικές και ενημερωτικές και υποστηρικτικές, από απλές ενστάσεις και καταγγελίες μέχρι προσφυγές διοικητικές, μηνύσεις ποινικές και αιτήσεις αστικές. Παρ’ όλο που οι προσπάθειες από τον αντίπαλο για διάσπαση, παραπληροφόρηση και υπονόμευση του φρονήματος και του ηθικού μας ήταν και είναι μεγάλες και συνεχείς, τώρα περισσότερο από ποτέ έχουμε την ολοένα και μεγαλύτερη συνειδητοποίηση ότι όλοι οι πληττόμενοι από τον Ο.Α.Ε.Ε. κινούνται, δρούν και αντιδρούν ενάντια όχι στην κοινωνική ασφάλιση και τον Ο.Α.Ε.Ε. ως κοινωνικό φορέα αλλά κατά αυτού του παρακρατικού και εγκληματικού Ο.Α.Ε.Ε. που ανέκαθεν υπήρξε μάστιγα της πραγματικής Ελληνικής οικονομίας ενώ τα χρόνια της κρίσης έγινε ο μοχλός διάλυσης και καταστροφής της βασικής πλουτοπαραγωγικής πηγής του τόπου, δηλαδή της μικρής έως μικρομεσαίας ατομικής κυρίως και αγροτικής επιχείρησης.

          Έχουμε λοιπόν ήδη δημιουργήσει αυτό το στιβαρό Μέτωπο ενάντια στον Ο.Α.Ε.Ε.  που έχει καταφέρει να σταματήσει και να παγώσει πολλές από τις ανέκαθεν παράνομες δράσεις του όπως π.χ. την ποινική δίωξη μας άνευ νόμου.

          Όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Ούτε είναι αρκετά ημίμετρα του τύπου μείωσης εισφορών που όλοι μας γνωρίζουμε ότι παρανόμως έχουν υπολογισθεί ούτε καν τεκμαρτά που και αυτό είναι παράνομο, ημίμετρο είναι μια απλή διαγραφή της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που δεν μας παρείχε αλλά μας την χρέωσε ο Ο.Α.Ε.Ε. και ημίμετρο είναι η μείωση προσαυξήσεων και προστίμων που ουσιαστικά τιμωρούν την αδυναμία μας παραγωγής πλούτου, κάτι που ως έννοια (δηλαδή η τιμωρία του να είσαι πιο φτωχός από ένα επίπεδο και κάτω) είναι κατάφωρα αντισυνταγματικό και αντιανθρωπιστικό.

          Έχει καταστεί σαφές και θα το τεκμηριώσουμε και περαιτέρω ότι τον Ο.Α.Ε.Ε. λυμαίνονται και διοικούν διορισμένα/φυτευτά άτομα της καμαρίλας ή υπηρετούντα την καμαρίλα που ουδέποτε δεν έχουν εμπειρία, πόσο μάλλον πείρα του πώς είναι να βγάζεις το ψωμί σου εκτός του κόμματος και του νεποτισμού, εκτός των εγγυημένων αναθέσεων/προσλήψεων στο δημόσιο, εκτός των διορισμών και εντός μιας αγοράς όπου δεν ισχύουν μόνο οι κανόνες της προσφοράς και της ζήτησης αλλά και των καρτέλ, των μονοπωλίων και των τεχνητών συνθηκών που επιβάλλει στην παραγωγή και στην επαγγελματική δραστηριότητα η Ε.Ε. αμέσως (ιδίως στην αγροτική παραγωγή) και εμμέσως (με τις  επιβολές ΦΠΑ, την διαχείριση ΔΕΚΟ, την διαχείριση και έλεγχο ανοικτών και κλειστών επαγγελμάτων, κλπ).

          Αυτά τα άτομα μας κατέστρεψαν όχι μόνο τώρα αλλά Ιστορικά  και πολλές άλλες φορές. Θα πρέπει λοιπόν να απαιτήσουμε να αφαιρεθούν από τον Ο.Α.Ε.Ε. και την διοίκηση του, ο οποίος Ο.Α.Ε.Ε. είναι απαραίτητο να έρθει στα χέρια μας (όλων εμάς των ασφαλισμένων σε αυτόν) ενώ θα  πρέπει να απαιτήσουμε να μην ασφαλίζονται σε αυτόν επιχειρηματίες -ιδιοκτήτες μεγάλων αλυσίδων και ομίλλων που εισοδηματικά τουλάχιστον και συνήθως επιχειρησιακά ανήκουν όχι στους Ελεύθερους Επιχειρηματίες και αυτοαπασχολούμενος αλλά στους βιομήχανους και μεγαλοεπιχειρηματίες. Δεν μπορούν λοιπόν να αντιμετωπίζονται και να ασφαλίζονται και κυρίως να συμβάλλουν στους μεσους όρους (aggregates) των μικρομεσαίων που ανήκουν σε εντελώς διαφορετική κοινωνικοοικονομική τάξη από αυτούς.

          Πρέπει να απαιτήσουμε να έρθει ο Ο.Α.Ε.Ε. στα χέρια μας ώστε εμείς, οι επιχειρηματίες και επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι της μεσαίας και εργατικής τάξης να τον αναδείξουμε σε μοχλό ανάπτυξης της πραγματικής οικονομίας που πάντα και ανέκαθεν από εμάς αναπτύσσεται διότι εμείς παράγουμε τον πραγματικό πλούτο ο οποίος μετά διαχέεται και στους μισθωτούς ιδιωτικού και δημοσίου τομέα και καλύπτει και εγγυάται την ποιότητα ζωής κάθε συνταξιούχου.

          Πρέπει να απαιτήσουμε τα αποθεματικά του ταμείου μας να μην διατίθενται για δανεισμό του κράτους, των πολιτικών και των γενικών δράσεων (συνήθως αδιαφανών και σκαιών) της εκάστοτε κυβέρνησης, υπέρ τραπεζών (δηλαδή άλλων ιδιωτικών επιχειρήσεων κακώς διοικουμένων) και εγχωρίων και διεθνών δανειστών.

          Πρέπει να μετατρέψουμε τον Ο.Α.Ε.Ε. και την περιουσία του στην τράπεζα και δίκτυο επιχειρήσεων και πόρων που θα πλουτίσουν τον Ο.Α.Ε.Ε. και θα αποσυνδέσουν την εξάρτηση του από τις εισφορές και θα αυγατίσουν τα αποθεματικά του έτσι ώστε να είναι στήριγμα  για κάθε μικρό και μεσαίο επαγγελματία, επιχειρηματία και αυτοαπασχολούμενο, επενδυτικός σύμμαχος και οι πλάτες όλων εμάς των μικρών και μεσαίων ενάντια στα καρτέλ εντός και εκτός της Χώρας.

          Για να γίνουν αυτά υπάρχει σχέδιο και μάλιστα δοκιμασμένο και πολύ επιτυχές, το οποίο θα αναπτύξουμε σε επόμενο μας άρθρο.

          Πρέπει όμως να καταλάβουμε και να αποφασίσουμε όλοι μας που είμαστε μέρη του Μετώπου κατά του Ο.Α.Ε.Ε. όπως είναι τώρα ότι θα πρέπει να απαιτήσουμε και να αποκτήσουμε πίσω όλα τα κλεμμένα του αποθεματικά και περιουσιακά στοιχεία και να έχουμε την πολιτική πίεση και θέση του να απαιτήσουμε να έρθει ο έλεγχος και η διοίκηση του στα χέρια μας με τρόπο που θα διαμοιράζει τον έλεγχο και την διοίκηση αυτή σε όλους μας.

Θα πρέπει να έχουμε την δυνατότητα να απαιτήσουμε και να αποσπάσουμε τον Ο.Α.Ε.Ε. από την καμαρίλα και το παρακράτος που τον καταδυναστεύει για να τον  μετατρέψουμε σε σύμμαχο και στήριγμα μας και όχι σε διώκτη και δυνάστη μας και αυτό επιτυγχάνεται μόνο με ένα τρόπο :

Με την απόδοση ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.

          Θα πρέπει όλοι εμείς αδέσμευτα και χωρίς καπέλωμα να αποφασίσουμε ότι δεν είμαστε απλά Μέτωπο είμαστε και ΚΙΝΗΜΑ και θα προβούμε σε κινηματικές δράσεις χωρίς την κατεύθυνση, τον έλεγχο ή τις γραμμές οποιουδήποτε κομματικού/κυβερνητικού/συμπολιτευτικού/αντιπολιτευτικού σχηματισμού ακολουθώντας την γνώση μας ως επιχειρηματίες, ως επαγγελματίες και ως αυτοαπασχολούμενοι για το τί πρέπει να κάνουμε όχι μόνο για να επιβιώσουμε-φυτοζωούμε (όπως φαίνεται να παρακαλούν διάφοροι που βγαίνουν στα κανάλια) αλλά για να αναπτυχθούμε και να σώσουμε την Ελλάδα παράγοντας το ΑΕΠ που της λείπει :

Θα πρέπει να κινηθούμε ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΑ γιατί ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

 
 
Crimes Against Greeks.com (2015)