της Όλγας και Τάνυας Γεριτσίδου

Υπάρχουν πολλά νομικά πατήματα και γενικότερες αναλύσεις που πρέπει και θα τις εκθέσουμε αναλυτικά αυτή την εβδομάδα, μαζί με τις απορρέουσες κινήσεις στον νομικό τομέα εγχωρίως και διεθνώς που πρέπει να γίνουν.

          Σε αυτό το αρθράκι όμως δεν θα μιλήσουμε για αυτό αλλά για τον σκληρότερο κανόνα της Ιστορίας που δεν έχει αλλάξει από κτίσεως κόσμου. Για τον σκληρότερο κανόνα που όσο προχωρεί η Ιστορία τόσο περισσότερο αμείλικτος, απόλυτος και ταχύς στην εφαρμογή του γίνεται :

          Ο κανόνας του χρήματος ενάντια στον Άνθρωπο : όταν το χρήμα γίνεται πιο σημαντικό από τον Άνθρωπο πάντα μιλούν τα όπλα και ο Άνθρωπος επαναφέρει την τάξη.

          Στην πρωϊνή του δήλωση της 13 Ιουλίου 2015, ο πλέον έκπτωτος και γελοιοποιημένος ενώπιον των Λαών και της Ιστορίας υποταγμένος καταληψίας της θέσεως του πρωθυπουργού που δεν την κέρδισε τελικά με τα έργα του και για αυτό θα την χάσει, ο Α. Τσίπρας δήλωσε ότι όλη την συνθηκολόγηση την έκανε προς χάριν της διάσωσης του χρηματοπιστωτικού συστήματος.

          Παραδέχτηκε λοιπόν ανοιχτά και ευθαρσώς ότι το χρήμα τον νίκησε, ότι ήταν πολύ μικρός και αδύναμος και δεν πίστεψε στην δύναμη του Λαού που βροντοφώναξε “ΟΧΙ” διότι ο ίδιος δεν μπορεί να φανταστεί την ψυχική δύναμη που κρύβει μέσα στις καρδιές του ο Ελληνικός Λαός, διότι ο ίδιος είναι άδειος από τέτοιες δυνάμεις, σπασμένος και μεγαλωμένος να προσκυνάει το χρήμα όπως και όλη η τάξη του.

          Δεν πίστεψε και δεν μπόρεσε να σταθεί αντάξιος στην Δύναμη αυτού του Λαού και να την εκπροσωπήσει όπως μπόρεσαν ακόμα και δικτάτορες να το κάνουν όταν το Έθνος φώναξε και τότε “ΟΧΙ”.

          Για αυτό, το κρίμα όλου του αίματος που θα πέσει, από τους αδύναμους της κοινωνίας που θα πεθάνουν λόγω των μέτρων του εάν εφαρμοζόταν τα μέτρα αυτά έως το αίμα που θα πέσει για να μην εφαρμοστούν αυτά τα μέτρα, είναι στον δικό του λαιμό. Ο χαλασμός που θα επέλθει όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλη την Ευρώπη επειδή ακριβώς σκότωσε την ελπίδα με το χρήμα, είναι στον δικό του λαιμό και δικό του κρίμα αποκλειστικά.

          Και αυτό γιατί όταν το χρήμα καταρρίπτει και καταλαμβάνει κάθε άμυνα της Δημοκρατίας, είτε αυτή είναι το Δημοψήφισμα είτε αυτή είναι η Δικαιοσύνη είτε αυτή είναι το Σύνταγμα, ο μόνος τρόπος για να νικηθεί το χρήμα είναι να χρησιμοποιηθεί η ανώτερη του χρήματος Δύναμη : η βία, τα όπλα, το αίμα.

          Αλέξη Τσίπρα, είχες την δυνατότητα να φέρεις ειρήνη στην Ευρώπη και ευημερία στους Λαούς της ταυτόχρονα με δίκαιη τιμωρία αυτών που έφεραν τους Λαούς της Ευρώπης στον θάνατο από στέρηση και ανέχεια κάθε είδους στον βωμό του χρήματος.

          Φοβήθηκες ενώ είχες όλο τον Λαό και τόσους άλλους Λαούς υπέρ σου, πιθανώς να ξεπουλήθηκες ακόμα περισσότερο και καταδίκασες τα αφεντικά σου και τον εαυτό σου στην ίδια μοίρα όλων όσων τάχθηκαν υπέρ του χρήματος ενώπιον της απελπισίας, της οργής και του αίματος του Λαού. Το λάθος που έκανες το έκαναν πριν από σένα και άλλοι το 1776, το 1789, το 1917, το 1945 και πολλές άλλες φορές.

          Εφ’ όσον μας έδειξες εμπράκτως ότι uber alles δεν είναι η Γερμανία αλλά το χρήμα, τότε επίσης μας έδειξες ότι για να το νικήσουμε θα πρέπει πρώτα να καταστρέψουμε το δίκτυο του χρήματος και μετά τους διαχειριστές του που το μονοπωλούν και το χρησιμοποιούνν προς υποταγή και εξανδραποδισμό της Ανθρωπότητας.

          Το ότι θα μιλήσουν τα όπλα δεν το λέμε εμείς οι Γεριτσίδου, το λέει και το υπαγορεύει ο νόμος της Φύσης που είναι και ο νόμος της Επιβίωσης.

          Αυτά όσον αφορά την ατραπό στην οποία μας έβαλες, δηλώνοντας μάλιστα ενώπιον του Ελληνικού αλλά και των άλλων Λαών  ως μωρός ότι “παίρνεις και την ευθύνη για αυτό“.

          Στα επόμενα άρθρα θα μιλήσουμε για τον αντιανθρωπισμό, τις παρανομίες και την αντισυνταγματικότητα σου.

 
 
Crimes Against Greeks.com (2015)