της Όλγας και Τάνυας Γεριτσίδου

Όπως ήδη έχει ειπωθεί δια στόματος των εξομωτών ψευδοαριστερών του Μαξίμου, το όντως υπάρχον δίπολο “Αντιμνημονιακοί-Μνημονιακοί” δεν τους εξυπηρετεί πλέον. Και έχουν δίκιο διότι πλέον δεν υπάρχει έστω και τύποις πραγματικό αντιμνημονιακό κόμμα αφού επί της ουσίας κανένα δεν θέλει να καταργήσει το Μνημόνιο πάση θυσία.

          Αντιθέτως, το σύνολο της πολιτικής και κεφαλαιοκρατικής καμαρίλας, τώρα που  αποδείχθηκε ότι ο Λαός παραμένει Αντιμνημνιακός και ότι ο Τσίπρας καταποντίζεται πιο γρήγορα από ό,τι ο ΓΑΠ το 2010, προσπαθεί να δώσει/λανσάρει το λεγόμενο “new narrative“:

Το νέο, δηλαδή, αφήγημα το οποίο ελπίζουν ότι θα τους επιτρέψει να χειραγωγήσουν την Λαϊκή εξουσία ασφαλώς εφ’ όσον τώρα η δεδηλωμένη συσπείρωση γύρω από το Αντιμνημονιακό “ΟΧΙ” απειλεί την τάξη πραγμάτων που προσπαθούν εδώ και πέντε (5) χρόνια να εδραιώσουν ανεπιτυχώς.

          Το Αντιμνημονιακό “ΟΧΙ” έδωσε στον Ελληνικό Λαό φτερά και αυτπεποίθηση που τα άξιζε διότι τα κέρδισε σε πείσμα όλης της τεράστιας τρομοκρατίας και των απειλών που εξαπέλυσε με τις ευλογίες και την προστασία δικαστικής και εκτελεστικής εξουσίας αλλά και της εκκλησιαστικής ηγεσίας το σύστημα των συστημικών ΜΜΕ.

Ενδυνάμωσε και υπογράμμισε την αντιπαράθεση ανάμεσα στο εξασφαλισμένο Δικαίωμα της Αυτοδιάθεσης των Λαών και το Δικαίωμα τους για απαίτηση κάθαρσης της ηγεσίας τους και στο δικτατορικό, ολιγαρχικό-τιμοκρατικό τυραννικό καθεστώς της Ε.Ε. και του χρηματοπιστωτικού δικτύου, το οποίο καθεστώς και δίκτυο στόχο έχει να εξανδραποδίσει και να υποτάξει τους Λαούς στον ρόλο των αναλώσιμων υπέρ του υπερκέρδους και των υπερεξουσιών που λάθρα διαχειρίζεται.

          Και επειδή πλέον η αντιπαράθεση “Μνημόνιο-Αντιμνημόνιο” εμπεριέχει και μεταφέρει σημειολογικά και συμβολικά όλη αυτήν την εξαιρετικά τοξική για το σύστημα και την καμαρίλα αντιπαράθεση όπου όσο fiat money και αν έχουν αποτελούν την συντριπτική μειοψηφία και συνεπώς τον αδύναμο πόλο έναντι των Λαών, στοχεύουν τώρα οι κυβερνητικοί να θάψουν και να εξαφανίσουν αυτή την αντιπαράθεση με την οποία δεν μπορούν να κερδίσουν εκλογές σταθερότητας (δηλαδή, που να τους επιτρέψουν να εξουσιάσουν/κυβερνήσουν) και να την αντικαταστήσουν με μια που θεωρούν απείρως καλύτερα διαχειρίσιμη :

          Το δίλημμα που θέλουν και ελπίζουν να υπάρχει/επικρατήσει στις εκλογές είναι το δίλημμα ”αποτυχημένος-επιτυχημένος”.

Επιτυχημένος“, θέλουν να πλασσάρουν/επιβάλλουν ότι, είναι αυτός που στην ‘μόνιμη ανυπέρβλητη και άνευ δυνατότητα αποφυγής ή αλλαγής‘ Μνημονιακή κατάσταση εμφανίζεται ως αναπτυσσόμενος και διακεκριμένος επιχειρηματίας/παράγοντας με υψηλή άνθιση και διαχείριση μεγάλων κεφαλαίων ή περιουσίας.

Αποτυχημένοι” είναι όλοι οι υπόλοιποι Πολίτες, “ανίκανοι” και όχι θύματα ενός στυγνότατου οικονομικού πολέμου μέσω του οποίου έχουν καταπατηθεί και σπάσει όλα τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και οι δικλείδες ασφαλείας που είχαν μπεί Μεταπολεμικά για να εξασφαλισθεί ακριβώς (έστω και τυπικά) η δυνατότητα όλων να επιτύχουν και να αναπτυχθούν δια της εργασίας τους.

          Είναι γεγονός ότι αυτός που αισθάνεται αποτυχημένος ή έχει πεισθεί ότι είναι αποτυχημένος παροπλίζει τον εαυτό του και υποτάσσεται σε αυτούς που θεωρεί ή του επιβάλλουν ως επιτυχημένους.

          Για αυτό, είναι τόσο συμφερτικό για την καμαρίλα αυτό το νέο δίπολο, εαν πετύχει να το ‘περάσει’ στον υπό εξέγερση Ελληνικό Λαό.

          Διότι εάν πεισθούν οι κατεστραμμένοι οικονομικά, κοινωνικά και Εθνικά Έλληνες ότι δεν φταίει το Μνημόνιο και η χοντροειδέστατη και ογκωδέστατη θρασύτατη διαφθορά και κλεπτοκρατία/εγκληματικότητα με ασυλία που επικρατεί για όλα αυτά αλλά η δήθεν ‘αποτυχία’ τους, μόνοι τους θα παροπλίσουν τους εαυτούς τους και θα υποταχθούν.

          Δηλαδή, επειδή δεν μπορούν να υποτάξουν τους Έλληνες και να τους κάνουν να δεχθούν το Μνημόνιο με το ζόρι, προσπαθούν να τους ‘πείσουν’ να το αποδεχθούν μόνοι τους με το ανωτέρω τέχνασμα.

          Αλλά ας δούμε ποίος είναι ο πραγματικός αποτυχημένος σε επίπεδο σκουπιδιών (για να μιλήσουμε και με την γλώσσα τους) και ποίος ο επιτυχημένος :

          Από την μεριά της καμαρίλας και του πολιτικού συστήματος / προσωπικού που εμφυτεύει νεποτιστικά και κληρονομικά επί γεννεές σε θέσεις εξουσίας και δύναμης, έχουμε ένα μάτσο ηλιθίων/πάτων, που υποτίθεται ότι ‘σώζουν’ μια χώρα επί 40 τουλάχιστον χρόνια, για να μη μιλήσουμε για παλαιότερα, η οποία συνεχώς καταστρέφεται.

          Οι δε διεθνείς αντίστοιχοι τους ηλίθιοι γόνοι /(συν-)εταίροι τους δεν μπορούν να κάνουν ζάφτι εδώ και επτά (7) χρόνια την κατάρρευση μιας τράπεζας, παρ’ όλο που υποτίθεται ότι έχουν στην διάθεση τους στρατιές χιλιοβραβευμένων ‘γκουρού/σοφών’, όλο το χρήμα των Λαών και όλη την σύγχρονη τεχνολογία.

          Τα έχουν κάνει δε τόσο θάλασσα αυτοί οι διεθνείς ηλίθιοι / εκφυλισμένοι από την ενδογαμία γόνοι που αντί να διαχειριστούν την κατάρρευση αυτής της τράπεζας, έχουν καταφέρει να κάνουν να καταρρεύσει το σύμπαν, ιδίως τώρα με τα προεόρτια της Κίνας.

          Δηλαδή, κληθέντες να σβήσουν μια φωτιά στο δωμάτιο μιας μονοκατοικίας έχουν κάψει πέντε τετράγωνα γύρω-γύρω της και με αποτέλεσμα η φωτιά να έχει θεριέψει θεαματικά και να προχωράει ανεξέλεγκτη.

          Αντιστοίχως έχουν πράξει και στις διαχειρίσεις εντός και εκτός της Ελλάδος του Μεταναστευτικού ακόμα και σε επίπεδο συμπτωμάτων (διότι κανείς δεν αγγίζει τις αιτίες), του τρομοκρατικού, του ασφαλιστικού, της υγείας, της εργασίας, της ανάπτυξης  και όλων των άλλων ‘προβλημάτων’ που γενοκτονούν Λαό και υποδουλώνουν/αλλοιώνουν Έθνη και Κράτη.

          Θα μπορούσαμε βεβαίως να αντιτάξουμε στα ανωτέρω ότι δεν είναι ηλίθιοι που έχουν επιφέρει αυτές τις καταστάσεις αλλά μακιαβελικοί κακοί ολιγάρχες που μεθοδεύουν καταστάσεις σε όλα τα επίπεδα. Και από αυτή την άποψη όμως πάλι οικτρά αποτυχημένοι και ηλίθιοι με πατέντα είναι, λες και δεν έχουν διαβάσει, ως μακιαβελικοί, τον “Πρίγκιπα” του Μακιαβέλι για να ξέρουν ότι μπορείς να γίνεις τύραννος σε έναν Λαό με την προϋπόθεση ότι σέβεσαι τους κανόνες του πλήθους και δεν παραβαίνεις τους κανόνες τήρησης των συνθηκών που δεν θα ωθήσουν το πλήθος να σε εκθρονήσει βιαίως.

          Δηλαδή, ο επιτυχημένος Τύραννος καταπιέζει μεν και φαντάζει φοβερός και τρομερός για να εμπνεύσει φόβο αλλά δεν εξολοθρεύει αυτούς που τυραννεύει διότι το ανάθεμα που προκύπτει από την απόπειρα εξολόθρευσης φέρνει με μαθηματική ακρίβεια την βίαιη αποκαθήλωση του Τυράννου.

          Όμως, η γενική διαχείριση της Τυραννίας που έχει γίνει στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ε.Ε. δείχνει ήδη τα ανεξίτηλα και μη αναστρέψιμα σημάδια της κατάρρευσης της Τυραννίας που προειδοποιούσε ο Μακιαβέλι.

          Γεγονός που σημαίνει ότι οι επίδοξοι τύραννοι εντός και εκτός Ελλάδας είναι απλά αποτυχημένοι/ανίκανοι στην επιβολή τυραννίας αυτή την εποχή.

          Στο επίπεδο δε το ατομικό εντός Ελλάδος λανσάρονται ως ‘επιτυχημένοι‘ δικτυομένοι μερκαντιλιστές και τιμοκράτες (δηλαδή νεποτιστές που σχηματίζουν καρτέλ κεφαλαίων / εγκληματικές συμμορίες για να εμποδίσουν την εφαρμογή των φυσικών νόμων της ελεύθερης αγοράς που θα οδηγούσε στην απώλεια των κεφαλαίων αυτών) οι οποίοι εξαρτώνται από τον ασύστολο κρατισμό/παρακρατισμό και νεποτισμό για την ‘επιτυχία’ τους :

           Από τις διατάξεις τις φωτογραφικές (και αποκλειστικές) με ‘εξασφάλιση’ ‘κερδών’ με ρήτρα μέχρι τις απευθείας αναθέσεις, τους κατευθυνόμενους διορισμούς, τις επιχορηγήσεις, τις απαλλαγές απο εισφορές ή φορολόγηση, την ατιμωρησία του οικονομικού εγκλήματος μέσω παραγραφών ή παγώματοςή ‘βουλευμάτων’, τις ‘αποκρατικοποιήσεις’ επί πινακίου φακής με εξασφαλισμένα και περαιτέρω εισοδήματα απο το κράτος (ενοικίαση, leasing, κλπ), τις παραχωρήσεις κρατικών γαιών και κτιρίων, υπεδάφους, πλουτοπαραγωγικών πηγών και υποδομών, μέχρι τα πλαστά πτυχία με τις πλαστές επικυρώσεις, τα εικονικά/προσχηματικά τυπικά ακαδημαϊκά προσόντα και εργασιακής εμπειρίας, κλπ όλα αυτά είναι αποκλειστικά οι λόγοι ‘επιτυχίας’ των ‘επιτυχημένων’ που προσπαθεί να μας πλασσάρει τώρα το σύστημα.

          Όλοι αυτοί έχουν το θράσος να θέλουν να αναμετρηθούν με τον μέσο Έλληνα Πολίτη (ο οποίος ενώ ποτέ δεν είχε τέτοιες ευνοϊκές συνθήκες και τέτοια προνόμια κατώρθωνε να επιβιώνει, να πετυχαίνει  και να ευημερεί παρ’ όλα τα εμποδία που παράνομα και τυραννικά του έβαζαν) και μάλιστα να του επιβάλλουν ότι αυτοί πέτυχαν ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων Πολιτών απέτυχε επειδή με το έτσι θέλω και το αποφασίζω και διατάσσω τους έκλεισαν τις επιτυχημένες επιχειρήσεις που έχτισαν μετ’ εμποδίων και σε πείσμα όλων αυτών, μέσω νόμων του κράτους που αυθαίρετα και αντισυνταγματικά απορρύθμισαν και έβαλαν λουκέτο στην οικονομική ζωή του τόπου.

          Για αυτό θέλουν να ξεχάσουμε το Μνημόνιο-Αντιμνημόνιο που παράγει Θύτες-Θύματα, εξ αιτίας της ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΓΕΝΟΜΕΝΟΙ ΘΥΜΑΤΑ, και να εστιάσουμε στο “Επιτυχημένος-Αποτυχημένος στα χρόνια του μη αποφευχτέου μονοδρόμου του Μνημονίου“.

          Σε αυτή την λογική είχε το θράσος να μας συστήσει η υπηρεσιακή πρωθυπουργός Θάνου την κυβέρνηση της ως δήθεν “κυβέρνηση προσωπικοτήτων που χαίρουν ευρείας εμπιστοσύνης, πολιτισμού και αποδοχής” : μία κυβέρνηση τόσο εξόφθαλμα παλαιοκομματική και νεποτιστική αχυρανθρώπων των ιδίων παλαιοκομματικών κέντρων εξουσίας που ταλαιπωρούν μονοπωλιακά την Ελλάδα και που συνεχίζουν να γαντζώνονται σε αυτήν την εξουσία σωρρεύοντας την μια αποτυχία επάνω στην άλλη  σε κάθε απόπειρα τους να διαχειρισθούν ευθύνη, εξουσία και χρήμα όπως οριζει το Σύνταγμα.

          Μέσα σε αυτή την κυβέρνηση, ενδεικτικά και όχι αποκλειστικά, έχουμε παλαιοκομματικά στελέχη κύκλων εμπλεκομένων με και προωθημένων από το πάλαι ποτέ παλάτι, εκπροσώπους ‘επιχειρήσεων’, στελέχη της ασφάλειας/ΕΥΠ,  στελέχη-υπουργούς της εποχής της φούσκας του χρηματηστηρίου και της πλαστοποίησης των στοιχείων για εισαγωγή μας σε Ευρωζώνη και ευρώ, διοικητές / διευθυντές /και εν γένει διαχειριστές  δημοσίου χρήματος και εξουσίας τοποθετημένους κομματικά σε οργανισμούς διαχείρισης μεγάλων και ‘χαμένων’ βλέπε υπεξαιρεμένων/κλεμένων κεφαλαίων, κ.ο.κ.

          Αυτά τα κρατικοδίαιτα νεποτιστικά παράσιτα παρουσιάζονται ως οι ‘επιτυχημένοι’ της ευρείας αποδοχής που βρήκε η Θάνου να διορίσει (ή μάλλον της διόρισαν για λογαριασμό της) και μάλιστα με την προοπτική να μην διεξάγουν μόνο εκλογές αλλά να διαχειρισθούν και κρατικά και διεθνή θέματα, δηλαδή να κυβερνήσουν.

          Προσοχή λοιπόν καθ’ ότι ακόμα ένα πραξικόπημα ετοιμάζεται ενώ μας γίνεται ως Ελληνικός Λαός ακόμα μια μαζική επικοινωνιακή επίθεση για να ξεχάσουμε ότι το Μνημόνιο δεν είναι φυσική καταστροφή ή νόμος της φύσης, αλλά η θλιβερή απόπειρα ενός μάτσου ηλιθίων που δεν μπορούν να διαχειρισθούν καμμία εξουσία έστω και ως διεφθαρμένοι ή δόλιοι να επιβάλλουν μια αποτυχημένη Τυραννία.

 
 
Crimes Against Greeks.com (2015)