Έχει ειπωθεί ότι ο ορισμός της τρέλας είναι να κάνεις τα ίδια πράγματα και να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα από τις προηγούμενες φορές. Εμείς θα προσθέταμε ότι πέραν της όποιας παραφροσύνης είναι και ο ορισμός της ανοησίας.

       Ο λόγος βεβαίως για δύο ‘λύσεις’ που επί χρόνια όχι μόνο δεν μας λύνουν τα προβλήματα αλλά μας καταστρέφουν με ολοένα και εντονότερο ρυθμό: η έννοια της βοήθειας/λύσης από τους ‘εταίρους’ (πάλαι ποτέ ‘συμμάχους’/‘Μεγάλες Δυνάμεις’) και επίσης η έννοια του κόμματος.

          Ο εμπαιγμός του χθεσινού Eurogroup (όχι προς τους κυβερνητικούς οι οποίοι είναι σε αγαστή συνεργασία με τους ‘εταίρους’ αλλά προς τον Ελληνικό Λαό) είναι ακόμα μια απόδειξη της βασικής αλήθειας που ισχύει από κτίσεως του μοντέρνου Κράτους μας και βεβαίως έχει ενταθεί σε ακραίο επίπεδο από την έναρξη της εποχής της Μνημονιακής Κατοχής. Αυτή η βασική αλήθεια είναι ότι ανέκαθεν μας θεωρούσαν και μας επέβαλαν καθεστώς αποικίας τους, με τεράστιες τιμωρητικές συνέπειες όποτε ο Ελληνικός Λαός προσπαθούσε να γίνει ανεξάρτητος και ελεύθερος, κύριος του δικού του κράτους.

          Συμπέρασμα: δεν θα μας βοηθήσουν ποτέ οι αποικιοκράτες, ούτε πρόκειται ποτέ να απαλλαγούμε από αυτούς με δική τους βούληση ή πρωτοβουλία. Σκέψου εσύ που διαβάζεις αυτές τις γραμμές ότι η χθεσινή συμφωνία σου επέβαλε Μνημόνιο/Μνημονιακή Κατοχή μέχρι να πεθάνεις ή να περιμένεις να πεθάνεις λόγω γήρατος, αν είσαι τώρα πολύ νέος.

          Και ποιοι είναι αυτοί που έχουν επιβάλει τα Μνημόνια στο εσωτερικό, ασχέτως προσανατολισμού, δήθεν ιδεολογίας ή ρητορίας;

          Τα κόμματα. ΟΛΑ τα κόμματα μηδενός εξαιρουμένου, εντός και εκτός Βουλής.

          Και λέμε εντός και εκτός Βουλής διότι ακριβώς επειδή υπακούν σε ιεραρχία, κομματική πειθαρχία και πολιτικά/κομματικά τζάκια τα οποία υπάρχουν ακριβώς βάσει της αρχής του Νεποτισμού και της Αριστοκρατίας, δεν μπορούν παρά να εξαρτώνται από τους αποικιοκράτες που τους έχουν επιτρέψει αυτό το περιβάλλον ανάπτυξης τους.

          Συμπέρασμα: δεν μπορεί ένας κομματικός μηχανισμός ούτε το παρόν πολιτικό/οικονομικό/πολιτιστικό καρτέλ να προσφέρει την λύση στα προβλήματα μας ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΒΙΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Αντιθέτως, όσο βαθαίνει και εγκαθιδρύεται περαιτέρω η Μνημονιακή Κατοχή τόσο περισσότερο οι ίδιοι αυξάνονται, πληθύνονται και παραμένουν σε θέσεις ισχύος, διοίκησης και εκμετάλλευσης του πλούτου της Ελλάδος και ημών του Λαού της.

          Άρα, ξέχνα την ελπίδα από εκεί, δεν θα έρθει ποτέ. Ούτε από τους ξένους ούτε από τα κόμματα ούτε από την κάθε καμαρίλα που απλά αν είναι ακόμα εκτός νυμφώνος σε χρησιμοποιεί για  να βρει την ευκαιρία να «τρουπώσει».

          Την λύση θα την δώσεις εσύ όταν σταματήσεις όχι μόνο να ακούς αλλά και να προσέχεις καν τί σου λένε και κυριότερα πού σου λένε να ελπίσεις ή να εστιάσεις την προσοχή σου.

          Θυμήσου ότι αυτοί και στην Ναζιστική Κατοχή του 1941 σου έλεγαν να ‘προσγειωθείς’ και να δεχθείς τους Γερμανούς Ναζί και τον Χίτλερ τους ως τον νέο σου αφέντη που οι ίδιοι εκθείαζαν και υπηρετούσαν.

          Γιορτάζεις όμως και υμνείς το γεγονός ότι δεν τους άκουσες, αλλά τους αποτίναξες με κάθε τρόπο.

          Η ελπίδα πάλι από εκεί θα έρθει και από πουθενά αλλού.

 
 
Crimes Against Greeks.com (2015)