ΑΠΟ : Όλγα Γεωργίου Γεριτσίδου

ΠΡΟΣ : Ο. Η. Ε.
Υπ’ όψη κ. Γενικού Γραμματέα
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ο.Η.Ε.
UNESCO
Κοινοποίηση : Ελληνικό Τμήμα UNESCO
ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ ΤΟΥ Ο.Η.Ε.
ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ
ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
ΝΑΤΟ
Υπ’ όψη κ. Γενικού Γραμματέα
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

ΘΕΜΑ : ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ / ΑΝΑΦΟΡΑ / ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΗΣΗ
ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΔΙΩΓΜΟ,
ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΚΑΙ ΧΑΛΚΕΥΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ &
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ
ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΟ & ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Αθήνα , 7 Απριλίου 2008

Κύριοι,

Οφείλω να φέρω στην προσοχή σας τα παρακάτω γεγονότα που
κατάφωρα παραβιάζουν, απαξιώνουν και απειλούν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια μου, την Εθνική και Ανθρωπιστική μου Υπόσταση και την Εθνική μου Ταυτότητα ως Ελληνίδα Μακεδών.

Επανειλημμένως και χωρίς αιδώ αμφιβόλου καταγωγής, εθνότητος και κινήτρου μονάδες επιχειρούν την αδιαμφισβήτητη απόπειρα στρέβλωσης της Εθνικής αλλά και παγκοσμίου ιστορίας με απώτερο σκοπό στο εγγύς μέλλον να διαταράξουν και να καπηλευτούν πάτρια εδάφη, με διαδικασίες αλυτρωτικές που έχουν ήδη αιματοκυλίσει την χώρα καταγωγής μου, την ιδιαίτερη πατρίδα μου αλλά και όλη την απανταχού Ανθρωπότητα επανειλημμένως κατά την διάρκεια του 20ου αιώνα.

Ο λόγος που απευθύνομαι στην παγκόσμια κοινότητα είναι διότι ουδεμία επίσημη παρέμβαση (εάν έχει γίνει) σε κρατικό ή θεσμικό επίπεδο δεν έχει αποκαταστήσει επαρκώς και αμετακλήτως την αλήθεια, το δίκαιο και την τάξη που κατά συρροή διασύρονται από τους ανυπόστατους συκοφαντικούς ισχυρισμούς ενός πανσπερμικού εθνοτικού συνοθυλεύματος το οποίο ανιστόρητο και χειραγωγημένο συνεχίζει να καπηλεύεται την ‘Εθνική’ ταυτότητα που του επέβαλαν τα σχέδια και η προπαγάνδα ενός εγκάθετου δικτάτορα, αμφιβόλου πολιτικού στίγματος και προέλευσης.
Με την ανοχή της διεθνικής κοινότητος και με απαξίωση των πορισμάτων αντικειμενικών και αδιαμφισβητήτων ιστορικών, ανθρωπολογικών, γλωσσολογικών και άλλων επιστημονικών αποδείξεων, το πολυπληθυσμικό αυτό κρατίδιο, ενθαρρυνόμενο από τους πραγματικούς εχθρούς του Έθνους μου και τελούν εν φρενήρες παραλήρημα αποτελεί όργανο επίτευξης εθνικών και κοινωνικοοικονομικών στόχων δυνάμεων που υπερβαίνουν τα όρια της εθνικής ταυτότητος και που ανέκαθεν στην σύγχρονη ιστορία ήταν υπόλογες για την τεράστια έλλειψη ισορροπίας και ειρήνης στην βαλκανική περιοχή.

Με βάση τις αρχές της ψυχολογίας και της ιστορίας διακρατικών σχέσεων είναι ολοφάνερο στον αντικειμενικό παρατηρητή ότι η ανυπόστατη αυτή διεκδίκηση αποτελεί την πιο πρόσφατη απόπειρα των δυνάμεων που προανέφερα να αποδυναμώσουν εθνικές υποστάσεις και ταυτότητες οι οποίες, υποστάσεις και ταυτότητες, έχουν αποδειχθεί διαχρονικά και ιστορικά ότι φέρουν τόση δύναμη ώστε να μην επιτρέπουν ούτε τον εκφυλισμό ούτε και την αποδοχή πράξεων και πολιτικών ενάντια σε αυτές και στις ιδέες που αντιπροσωπεύουν. Σαφώς αυτή τους η δύναμη επιβίωσης καθιστά τέτοια Έθνη εμπόδια σε στρατηγικές που αποσκοπούν στην αλλοίωση και ισοπέδωση των Εθνικά αμιγών Λαών απανταχού.

Είμαι λοιπόν αναγκασμένη, όχι μόνο ως πολίτης που προσβάλλομαι και διασύρομαι αλλά και ως σκεπτόμενος και αντικειμενικός επιστήμων που διαβλέπει ότι οι εν λόγω επιθετικές ενέργειες αποσκοπούν και θα αποτελέσουν το όχημα για τον κατακερματισμό και το αιματοκύλισμα της πατρίδας μου και την παράδοση των εδαφών και των περιουσιών του λαού μου στα απάτριδα οικονομικοπολιτικά συμφέροντα που έχουν επιτύχει με παρόμοιες τακτικές να ελέγχουν τον πλανήτη αποπροσανατολίζοντας και χειραγωγώντας τις ανθρώπινες μάζες, να σας δηλώσω ότι :

1. Ονομάζομαι : Όλγα Γεωργίου Γεριτσίδου
2. Γεννήθηκα στην : Ελληνική πόλη της Καβάλας στην Μακεδονία την 7η Σεπτεμβρίου 1955.
3. Από : τον Γεώργιο Αλεξίου Γεριτσίδη του Αλεξίου και την Βασιλική Κουϊρούκη του Σωτηρίου.
4. Οι εκ μητρός καταβολές μου έχουν ευρεία Μακεδονική προέλευση καθώς :
Α) Ο πατέρας της μητέρας μου γεννήθηκε Σωτήριος Συναδάκης, στην Καβάλα της Τουρκοκρατούμενης Μακεδονίας κατά το τέλος του 19ου αιώνα και έλαβε το επώνυμο Κουϊρούκης κατά την διάρκεια των απελευθερωτικών βαλκανικών πολέμων, σε πολυμελή Ελληνική οικογένεια η οποία επανειλημμένα πλήρωσε φόρο αίματος τόσο στους Τούρκους όσο και στους Βούλγαρους κατακτητές για να αποκτήσει το Δικαίωμα της Ελεύθερης διακήρυξης της Ελληνικής τους ταυτότητας, όπως και όλη η πόλη της Καβάλας άλλωστε.
Β) Η μητέρα της μητέρας μου γεννήθηκε Σουλτάνα Αγγέλου, στο Ελληνικό Νευροκόπι Σερρών της Τουρκοκρατούμενης Μακεδονίας στις αρχές του 20ου αιώνα, μέλος πολυπληθούς οικογένειας η οποία αισθανόταν και δήλωνε Ελληνική. Τα άρρενα τέκνα της οικογένειας αυτής σκοτώθηκαν στον αγώνα απελευθέρωσης και προσάρτησης στην Ελλάδα των κατεκτημένων αυτών γαιών που της ανήκαν από αρχαιοτάτων χρόνων.
Γ) Η μητέρα μου Βασιλική και η πρωτότοκη αδελφή της Ευαγγελία γεννήθηκαν στη Θεσσαλονίκη ενώ η τριτότοκη κόρη της οικογένειας Μαρία γεννήθηκε στην Νιγρίτα κατά την δεκαετία του 1920.

5. Οι εκ πατρός καταβολές μου αποτελούν μαρτυρία της πολεμοκαπηλείας η οποία απορρέει από τέτοιου είδους υποκινούμενες συγκρούσεις :
Α) Ο πατέρας μου Γεώργιος γεννηθείς στο Αικατερίνεμπουργκ της Ρωσίας, μεγάλωσε στην Ξάνθη, καταφυγών εκεί κατόπιν διωγμού της οικογενείας του η οποία εκτελέστηκε κατά το μεγαλύτερο μέρος τις ημέρες κατόπιν της γεννήσεως του.
Ανετράφη από Έλληνα πατέρα με όλα τα Ελληνικά πιστεύω και πολέμησε στο πλευρό της Ελλάδας ( από την οποία και παρασημοφορήθηκε ) δηλώνοντας Έλληνας με ιδιαίτερη πατρίδα την Θράκη.
Δολοφονήθηκε με το πρόσχημα της 17ης Νοεμβρίου 1973 λόγω του αφανούς αγώνα του για την υπεράσπιση του Έλληνα πολίτη.

6. Αξίζει να αναφερθεί ότι κατά την διάρκεια του Β΄ παγκοσμίου πολέμου
όταν η Μακεδονία, αν και Ελληνική επικράτεια κατοικημένη από αμιγή Ελληνικό πληθυσμό από την εποχή του Βυζαντίου, τελούσε υπό την Βουλγαρική κατοχή απαγορευόταν στα Ελληνόπουλα που πήγαιναν σχολείο να μιλούν την Ελληνική γλώσσα και επιβαλλόταν η εκμάθηση και χρήση της Βουλγαρικής γλώσσας δια της βίας.
Αυτό σαφέστατα πολεμήθηκε από τα Ελληνόπουλα που αρνιόταν να μιλήσουν την βουλγαρική εκτός του σχολείου στο οποίο σταμάτησαν να φοιτούν κατά την διάρκεια της Γερμανο -Βουλγαρικής κατοχής για τον λόγο αυτό.
Μετά την απελευθέρωση της Μακεδονίας από την κατοχή αυτή στο τέλος του Β΄
παγκοσμίου πολέμου η προσωρινή και δια της βίας επιβληθείσα χρήση της
βουλγαρική γλώσσας όχι μόνο και διεκόπη δια παντός αλλά και η τραυματική
αυτή προσπάθεια του βιασμού της Ελληνικής τους Ταυτότητας από τους
κατακτητές διεγράφη από την συνείδηση και την μνήμη του Ελληνικού
πληθυσμού που την υπέστη δια παντός.

Συνεπώς, ως αντιπροσωπευτική μονάδα του Μακεδονικού συνόλου το οποίο αποτελεί υποσύνολο του γενικού Ελληνικού συνόλου ΔΗΛΩΝΩ :

1. την διαμαρτυρία μου για την μεθοδευμένη σπίλωση της Ελληνικής μου ταυτότητας.
2. την διαμαρτυρία μου για την στρέβλωση και καπήλευση της ταυτότητας της ιδιαίτερης πατρίδας μου,
3. την διαμαρτυρία μου για την χάλκευση της ιστορίας της Ελλάδος
4. την διαμαρτυρία μου για την χάλκευση της ιστορίας της Μακεδονίας
5. την διαμαρτυρία μου για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μου
6. την διαμαρτυρία μου για την κακοποίηση της επιστήμης στην εποχή της τεχνοκρατίας και αντικειμενικότητας όσον αφορά επιστημονικές μελέτες
7. την διαμαρτυρία μου για την υποκίνηση, καλλιέργεια και διατήρηση συκοφαντικών θέσεων από φορείς που υποχρεούνται να υπερασπίζουν την παγκόσμια ιστορική κληρονομιά των Εθνών και όχι να επιτρέπουν την παραποίηση της από ποικιλόμορφες ομάδες οικονομικού συμφέροντος
8. την διαμαρτυρία μου για την απαράδεκτη πίεση να αλώσει το Έθνος μου τον εαυτό του απαρνούμενο την ιστορία που έγραψε με το δικό του αίμα και κανενός άλλου από φορείς και κράτη που δηλώνουν φίλια και που αναφέρουν την ιστορία αυτή της Ελλάδος ως ακρογωνιαίο πολιτισμικό και πολιτιστικό λίθο.

ΕΠΙΖΗΤΩ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

ΕΑΝ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ, ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ, ΚΑΤΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 10.000 ΕΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ Ή ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ.

Μη απάντηση στην διαμαρτυρία μου αυτή μέσα στα νόμιμα χρονικά όρια συνιστά αποδοχή των παραπάνω μέσω της σιωπής σας. Γεγονός που σας καθιστά υπεύθυνους για το μέλλον της Βαλκανικής περιοχής και οποιωνδήποτε άλλων απορροιών κι συνεπειών αυτού.

Μη επανόρθωση των παραπάνω στοιχειοθετεί την έναρξη της εποχής της ιστορικής τρομοκρατίας των λαών εν γνώσει και συναίνεση σας.

Επανόρθωση σημαίνει παγκόσμια :
Α) ανακοίνωση από την διοίκηση και τους πολίτες του κρατιδίου με πρωτεύουσα τα Σκόπια της παραδοχής τους της ιστορίας ως αντικειμενικά έχει και της επισήμου αιτήσεως συγνώμης τους προς το Έθνος μου για τον διωγμό τον οποίο διεξάγουν και διεξήγαγαν, καθώς και
Β) την επίσημη αναγνώριση του ρατσιστικού κατατρεγμού τον οποίον υποκείμεθα και την παραδοχή για το ατόπημα τους από τις χώρες που πιέζουν και πίεσαν το Έθνος μου να απαρνηθεί την ιστορία του.

ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ :

Αιτούμαι την επανόρθωση των ανωτέρω αδικιών και καταπατήσεων.
Αιτούμαι την προστασία του Έθνους μου όσον αφορά τις πολιτιστικές, πολιτικές και προσωπικές επιθέσεις μέσω των Μ.Μ.Ε. και των αντιπροσώπων των κρατών.

 
 
Crimes Against Greeks.com (2015)