Πρόσκληση προς Επανόρθωση και Συμμόρφωση με τον Διεθνή και Εγχώριο Νόμο
Όνομα:    Όλγα Γεριτσίδου
Καταγγελία:
ΠΡΟΣ : 1. ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Νομικό Τμήμα & Γραφείο Τύπου
2. ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ
Γραφείο Τύπου

ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ : 1. ΟΛΓΑ Γ. ΓΕΡΙΤΣΙΔΟΥ
2. ΤΑΝΥΑ-ΜΑΡΙΑ ΓΕΡΙΤΣΙΔΟΥ
3. συνυπογράφοντες ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Θέμα : «Πρόσκληση για Επανόρθωση και Συμμόρφωση με τον Διεθνή και
Εγχώριο Νόμο»

Έχουν τραβήξει την προσοχή μας πολυάριθμα δελτία ειδήσεων και άρθρα στον τύπο όπου άτομα σχετιζόμενα με τους οργανισμούς σας συστηματικά επιδίδονται σε απειλητικές και δυσοίωνες δηλώσεις αναφορικά με το μέλλον της Ελλάδος, το νόμισμα της, την συμπερίληψη της στην Ευρωζώνη, καθώς επίσης και με ποικίλες εκδοχές καταστροφολογίας/‘Αρμαγεδδώνος’ που υποθετικά θα πλήξουν τον Ελληνικό Λαό σε περίπτωση που η εκλογική του συμπεριφορά στις επερχόμενες εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012 δεν τύχει της αποδοχής ή της αρεσκείας σας.

Ιδιαιτέρως, υποκείμεθα σε τόσο ακραία απειλητικά προμηνύματα όπως το να εκδιωχθούμε/αποβληθούμε βιαίως από την Ευρωζώνη, το να εκδιωχθούμε/αποβληθούμε βιαίως από την Ευρωπαϊκή Ένωση, να υποστούμε επιθέσεις των επενδυτών σε σημείο εδαφικού διαμελισμού/κατατεμαχισμού του Κράτους μας (!), να υποβιβασθεί η Κρατική μας υπόσταση σε αυτή της αποικίας ή κατεχομένων υπέρ συμφερόντων τρίτων ατόμων και/ή οργανισμών, να προσαρτηθούμε βιαίως σε δανείζουσες χώρες, να μας αφαιρεθεί κάθε μορφή Εθνικής Κυριαρχίας, να υποστούμε ακραία πενία και λιμό και να αφεθούμε απροστάτευτοι σε περίπτωση πολεμικής εισβολής, στο ενδεχόμενο εμείς ο Ελληνικός Λαός να μην εγκρίνουμε/επικυρώσουμε τα πολιτικά κόμματα που υποστηρίζουν τις δικές σας πολιτικές που αφορούν την Ελλάδα.

Εν τούτοις, λαμβάνοντας υπ’ όψιν το γεγονός ότι βασικοί Διεθνείς Νόμοι συμπεριλαμβανομένου και του Συμφώνου της Ρώμης και ποικίλες συνθήκες όπως αυτή της Λισσαβώνας ΔΕΝ υποστηρίζουν τέτοιες δηλώσεις, τουλάχιστον στο επίπεδο των δημοσιευμένων και κοινά αποδεκτών και συνεπώς νομικά δεσμευτικών κειμένων, μπορεί κανείς ευκόλως να διαπιστώσει/εξακριβώσει ότι αυτές οι δηλώσεις είναι ψευδείς μέθοδοι εντυπωσιασμού παρόμοιοι προπαγάνδας εφαρμοζόμενης μόνο από ολοκληρωτικά και καταπιεστικά καθεστώτα, και όχι από οργανισμούς ιδρυμένους για να εγγυώνται την διατήρηση της Ελευθερίας, των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και την αποφυγή του ιμπεριαλισμού στην μεταπολιτευτική διεθνή κοινότητα.

Επίσης αισθανόμαστε ότι είναι αναγκαίο να σας υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με τον Διεθνή Νόμο καμμία συνθήκη ή συμφωνία εκ γενέσεως/φύσεως μυστική και μη δημοσιοποιημένη μπορεί ποτέ να υπερκεράσει ή αντικαταστήσει εκείνες που είναι δημοσιοποιημένες και ευρέως γνωστές και αποδεκτές καθ’ οιονδήποτε τρόπο.

Συνεπώς, σε περίπτωση που κάνετε ή επιτρέπετε να γίνονται τέτοιου είδους δημόσιες δηλώσεις που βασίζονται σε προβλέψεις και/ή συμφωνίες που δεν έχουν επικυρωθεί ή εγκριθεί σύμφωνα με τον Διεθνή Νόμο, είμαστε υποχρεωμένοι να σας ενημερώσουμε ότι αυτές είναι άκυρες και ως εκ τούτου εκ προοιμίου μπορούν να χαρακτηρισθούν δόλιες και κακοήθεις προς την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό.

Επίσης, προτιθέμεθα να σας ενημερώσουμε με την παρούσα επιστολή για βασικά στοιχεία τόσο του Ελληνικού όσο και του Διεθνούς Νόμου σχετικά με τις ενέργειες/πράξεις σας μέχρι σήμερα. Ειδικότερα, ο Ελληνικός Νόμος υπαγορεύει ότι σε καμμία φυσική ή νομική οντότητα δεν επιτρέπεται η προσπάθεια εξαναγκασμού του Ελληνικού Εκλογικού Σώματος προς οιανδήποτε εκλογική συμπεριφορά υπέρ συμφερόντων δικών τους ή τρίτων. Επίσης, είναι σοβαρή εγκληματική πράξη η προσπάθεια επιβολής βίας προς εκβιαστική απόσπαση ειδικής εκλογικής συμπεριφοράς από το Ελληνικό Εκλογικό Σώμα. Επίσης, θεωρείται άμεση και βίαια παρεμβολή/παρέμβαση/εμπλοκή στις εσωτερικές υποθέσεις Κυριάρχου Κράτους η κατατρομοκράτηση του Λαού του Κράτους αυτού για οιονδήποτε λόγο.

Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, πόσο δυσχεραίνει την θέση σας διεθνώς το γεγονός ότι επιτρέπετε την τρομοκρατία και καταβασανισμό του Ελληνικού Λαού σε σχέση με την εκλογή της κυβερνήσεως του, κάτι το οποίο άμεσα υποδεικνύει την προσπάθεια σας να ελέγξετε πολιτικές εξελίξεις και κυβερνητικές πολιτικές στην Ελλάδα. Αυτό αποτελεί άμεση επίθεση στην Ανεξαρτησία και Κυριαρχία της Ελλάδας και επιρρίπτει επιπλέον επιβαρυντική και δυσοίωνη σκιά σε πράξεις που ήδη έχουν εκτιμηθεί να καταπατούν τα Ανθρώπινα Δικαιώματα των Ελλήνων και ήδη έχουν κατηγορηθεί ότι είναι αποτέλεσμα παράνομης δραστηριότητας και διαφθοράς διακυβερνητικά διεθνώς.

Επειδή είμαστε νομοταγείς Πολίτες πρόθυμοι να μην αμφισβητήσουν το τεκμήριο της αθωότητος ακόμα και ενώπιον τέτοιων εξοφθάλμων ενδείξεων, δεν επιθυμούμε να σας κατηγορήσουμε για εκ προθέσεως παράνομη δραστηριότητα πριν να σας καλέσουμε να παρουσιάσετε τα δικά σας στοιχεία.
Συνεπώς, προτιθέμεθα να εξετάσουμε το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποια βάση αληθείας σε όλες τις δηλώσεις που έγιναν μέχρι σήμερα και για τις οποίες δεν κάνατε καμμία κίνηση αποκατάστασης της αληθείας ή αναίρεσης/αποκήρυξης τους ως φτηνές και υπονομευτικές προσπάθειες επιβολής στους Έλληνες να ψηφίσουν ενάντια στα προσωπικά τους συμφέροντα όπως τα αντιλαμβάνονται ανεξάρτητα, και άνευ χρήσεως απειλών και συναισθηματικής βίας τα οποία δεν υπολείπονται πλήρους ψυχολογικού πολέμου τον οποίο εσείς και οι υποστηρικτές σας εξαπολύετε εναντίον μας σε σημείο που οδηγείτε τους συμΠολίτες μας στην αυτοκτονία.

Συνεπώς, σας καλούμε να μας παρουσιάσετε αποδείξεις ενυπάρχουσες σε συναφή νομικά κείμενα τα οποία δίνουν την δυνατότητα σε εσάς και τους υποστηρικτές σας να :

Α. αποβάλλετε/εκδιώξετε οποιοδήποτε Κράτος μέλος από την Ευρωζώνη

Β. αποβάλλετε/εκδιώξετε οποιοδήποτε Κράτος μέλος από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Γ. να επιβάλλετε διαφορετικό νόμισμα ή διπλό νόμισμα σε οιοδήποτε Κράτος μέλος της Ευρωζώνης

Δ. να ανακαλέσετε βασικά Κυριαρχικά Δικαιώματα βάσει οικονομικών λόγων

Ε. να επιτρέψετε τον αφανισμό οιουδήποτε Κράτους και τον βίαιο διαμελισμό και/ή αποδιοργάνωση του βάσει οικονομικών λόγων

ΣΤ. να επιτρέψετε την υποδούλωση Λαού οιουδήποτε Κράτους μέλους σε άλλο Κράτος μέλος εντός της Ευρωζώνης ή της Ευρωπαϊκής Ενώσεως

Ζ. να επιτρέψετε την πολιτική παρέμβαση οιουδήποτε Κράτους μέλους στις εσωτερικές υποθέσεις και την διακυβέρνηση άλλου Κράτους εντός της Ευρωπαϊκής Ενώσεως

Η. να επιτρέψετε την ακραία πενία και ακύρωση των βασικών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Λαού οιουδήποτε Κράτους μέλους εντός της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και της Ευρωζώνης

Σε περίπτωση που δεν δυνηθείτε να μας παρέχετε νομοθεσία που να σας επιτρέπει ελεύθερα να επιτρέπετε ή να επιτείνετε και επισπεύδετε οιοδήποτε εκ των ανωτέρω ή δεν απαντήσετε στην παρούσα επιστολή μέχρι και την 10η Ιουνίου 2012 το αργότερο, θα αναγκαστούμε εκ των πραγμάτων να σας θεωρήσουμε εχθρικά προσκείμενους και επικίνδυνους όχι μόνο προς και για την Ελλάδα αλλά και για την σταθερότητα και ειρήνη της Υφηλίου.

Στην πολύ πιθανή περίπτωση να μην υπάρχει νομοθεσία που να σας επιτρέπει να πλημμυρίζετε τον τύπο με απειλητικές και εχθρικές δηλώσεις παρόμοιες με εκείνες που ενδεικτικά και όχι αποκλειστικά παρουσιάσαμε ανωτέρω ως απλά παραδείγματα, σας καλούμε να κάνετε άμεσες επανορθωτικές κινήσεις του συνόλου τοιούτων δηλώσεων και να συστήσετε στους υπαλλήλους, αξιωματούχους, εκπροσώπους σας καθώς και σε κάθε άλλο άτομο που επικαλείται του ονόματος σας ή διατυπώνει θεωρίες/εικασίες/ισχυρισμούς σχετικά με πράξεις και ενέργειες για τις οποίες ευθύνεστε εσείς, να απέχει από σχετικές ενέργειες εφ’ όσον διανύουμε προεκλογική περίοδο στην Ελλάδα και θα θεωρηθούν υπεύθυνοι για προσπάθεια/επιχείρηση απόσπασης συγκεκριμένου εκλογικού αποτελέσματος από το Ελληνικό Εκλογικό Σώμα, και εσείς επίσης θα κληθείτε να δώσετε λόγο γιατί δεν τους εμποδίσατε.

Με την πεποίθηση ότι θα κάνετε τις άμεσες και απαραίτητες ενέργειες για να επανορθώσετε σύμφωνα με τον Διεθνή και Ελληνικό Νόμο,

Επιφυλασσόμενοι παντός Νομίμου Δικαιώματος μας,

Όλγα Γ. Γεριτσίδου

Τάνυα-Μαρία Γεριτσίδου

Συνυπογράφοντες Πολίτες

 
 
Crimes Against Greeks.com (2015)