της Όλγας και Τάνυας Γεριτσίδου

Τα πράγματα είναι δεδομένα : δημοκρατία υπάρχει μόνο όταν εισακούεται ο Λαός. Εάν σε πείσμα του Λαού και κατά παράβαση της Βούλησης του ψηφίζονται νόμοι που έχουν ξεσηκώσει το Πανελλήνιο σε απεργίες και κάθε είδους κινητοποιήσεις, τότε έχουμε δικτατορία, είτε η εξουσία αναλήφθηκε με εκλογές είτε με τάνκς.

Την Κυριακή 8 Μαΐου που γιορτάζουμε και την Πρωτομαγιά των Δικαιωμάτων και του Κράτους Δικαίου στην εργασία και την κοινωνία πρέπει όλοι να είμαστε στην διαδήλωση.

Δεν έχει σημασία ποιος την προκήρυξε ή αν αυτός που την προκήρυξε ελπίζει ότι η κακή του φήμη θα μας αποτρέψει από την συμμετοχή μας ώστε να γίνει η διαδήλωση προσχηματική ή αποτυχημένη.

Σημασία έχει ότι έχουμε μια ημερομηνία στην οποία μπορούμε να συντονιστούμε για να πατήσουμε πόδι όλοι μαζί και να απαιτήσουμε την συμμόρφωση των υπαλλήλων μας-κυβερνητικών στην Βούληση μας να αποσύρουν ή καταψηφίσουν το ασφαλιστικό τους νομοσχέδιο-γενοκτονία.

Μια ημερομηνία στην οποία θα πούμε στους Προγόνους μας που έχυσαν το αίμα τους και ανάλωσαν την ζωή τους για τις καλύτερες ημέρες που ήλπιζαν να εξασφαλίσουν για εμάς και μας τις έκλεψαν μέρα μεσημέρι οι Σημίτηδες, Καραμανλήδες, Παπανδρέου, Σαμαράδες, Τσίπρες και λοιποί παρατρεχάμενοι συνεργοί τους, ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΑΠΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΑΣ.

Αυτό σημαίνει ότι εάν ψηφιστεί παρ’ όλα αυτά το ασφαλιστικό την Κυριακή, θα πρέπει να ξηλώσουμε πάραυτα την κυβέρνηση και την Βουλή ως πραξικοπηματίες.

Θυμηθείτε τι είχε πει εκ των υστέρων ο χουντικός Παττακός για την ημέρα του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου 1967 : «Αν ο Λαός είχε αντιδράσει θα φεύγαμε».

 
 
Crimes Against Greeks.com (2015)