της Όλγας και Τάνυας Γεριτσίδου

Πλέον όσο περνάει ο καιρός, και σε πείσμα των πάλαι ποτέ πρασινοφρουρών του ΠΑΣΟΚ του 1980-90, οι οποίοι τώρα τελούν την ίδια διατεταγμένη υπηρεσία υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν στελεχώσει, που προσπαθούν να παρουσιάσουν το μαύρο άσπρο, τα πράγματα είναι τόσο ακραία και εξόφθαλμα γενοκτονικά που δεν ‘σώζονται’.

          Πρέπει λοιπόν στα γρήγορα και ωμά να κάνουμε τον απολογισμό μας και όλοι μας να αναλάβουμε την ευθύνη της απόφασης (και της συνεπαγόμενης με αυτήν πράξης) μας :

  1. Όσοι πίστευαν ότι με τα υψηλά ποσοστά αποχής από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 (και κάθε άλλης αναμέτρησης) θα είχαν επίδραση στην πολιτική δράση και συνέπεια των κυβερνητικών/βουλευτών, είναι απλά αυτοί που έχουν με την αποχή τους εξασφαλίσει την κυβερνητική πλειοψηφία και την έπαρση της ότι ο Ελληνικός Λαός επιβράβευσε τον Σεπτέμβρη τη προδοσία της και την διάρρηξη του Δημοψηφίσματος.
  1. Όσοι πιστεύουν ότι η μόνη τους υποχρέωση προς δράση είναι το να προσέλθουν στην κάλπη ρίχνοντας την οποιαδήποτε έγκυρη ψήφο, είναι απλά αυτοί που εξασφαλίζουν την αίσθηση σιγουριάς και ασφάλειας σε αυτό το σύστημα κοινοβουλευτικής δικτατορίας και τυραννίας (που γίνεται ολοένα και πιο στυγνή) ότι θα διαιωνισθεί αλώβητο ασχέτως της εξαφάνισης ουσιαστικά κάθε είδους Δημοκρατίας, κεκτημένων και της ίδιας της κρατικής υπόστασης διοικητικά, εδαφικά και εθνικά.
  1. Όσοι αντιμάχονται τους άλλους συμΠολίτες γιατί δεν πρόσκεινται στον ίδιο αντιμνημονιακό ηγετίσκο, στο ίδιο αντιμνημονιακό κόμμα, κομματάκι ή απόκομμα, κίνημα, κλπ παρελκόμενα, απλά διασφαλίζουν την σιγουριά στο υπάρχον σύστημα κοινοβουλευτικής δικτατορίας – τυραννίας ότι η πραγματική απειλή για αυτούς και ελπίδα για εμάς ανατροπής του παραμένει κατακερματισμένη και αδύναμη με το σαράκι της διχόνοιας και χωρίς να μπορεί να ενωθεί ποτέ για να πάρει πραγματικά την χώρα και την ζωή της στα χέρια της.

«Καλά αυτά που λέτε,» μπορείτε να μας πείτε, «αλλά πώς να ενωθώ, και ας δηλώνει αντιμνημονιακός, με αυτόν που κάνει το Α με το οποίο δεν συμφωνώ ή θέλει να φέρει το Β στο οποίο έχω αλλεργία και πραγματικά πιστεύω ότι είναι τοξικό για τον τόπο ;»

Ένας τρόπος μόνο υπάρχει που πραγματικά θα ενώσει όλους μας που είναι πραγματικά Δημοκράτες και υπέρ της Ελευθερίας και συνεπώς αντιμνημονιακοί και κατά κάθε φασιστικού καθεστώτος όπως είναι τα μνημόνια, ξεσκεπάζοντας ταυτόχρονα και κάθε εγκάθετο που είναι ανάμεσα μας απλά για να πουληθεί για μια καρέκλα ή ένα μισθουλάκι /αποδοχούλα όταν τον χρειαστεί το σύστημα για να το στηρίξει, χωρίς να χρειαστεί κανένας από εμάς τους Έλληνες Πολίτες να συμβιβάσει ούτε ρανίδα από αυτά τα οποία πρεσβεύει και θέλει για την Χώρα μας και την καθημερινότητα μας :

Να πούμε όλοι ότι θέλουμε την ανατροπή αυτού του συστήματος για να εγκαθιδρύσουμε Άμεση Δημοκρατία.

Με την Άμεση Δημοκρατία ο κάθε ένας από εμάς (εάν το θέλει) θα θέσει ενώπιον του Λαού αυτά που πρεσβεύει, και αν τον πείσει ο λαός θα τα ψηφίσει.

Με την Άμεση Δημοκρατία όλοι μας θα έχουμε έλεγχο του τι εγκρίνεται και τι όχι από νομοσχέδια, αποφάσεις, κλπ.

Με την Άμεση Δημοκρατία δεν θα εξαρτόμαστε όλοι από τον κάθε αγορασμένο και διεφθαρμένο βουλευτή, υπουργό, πρωθυπουργό ή παντός είδους κυβερνητικό και αξιωματούχο που με 153 μπιστικούς αποφασίζει, διατάσσει και επιβάλλει ό,τι θέλει ασύστολα και χωρίς να λαμβάνει υπ’ όψιν καν το Σύνταγμα μας, όπως όλοι εμείς οι Πολίτες/ο Κυρίαρχος Λαός το αντιλαμβανόμαστε.

Η Άμεση Δημοκρατία είναι πλέον εφικτή.

Τόσο εμείς οι Γεριτσίδου έχουμε ήδη ξεκινήσει να παρουσιάζουμε ένα αμιγώς ΑμεσοΔημοκρατικό σύστημα κρατικής διακυβέρνησης, τον ΑμεσοΔημοκρατικό Ανθρωποκεντρισμό, όσο και άλλοι συμΠολίτες επίσης ΑμεσοΔημοκράτες όπως και εμείς, έχουν επίσης προτείνει παρόμοια συστήματα, ίσως λιγότερο ενδελεχή στην πρακτική τους τεχνοκρατική εφαρμογή.

Ο μόνος τρόπος για να ξεφύγουμε από την ΤΙΝΑ (there is no alternative) των Μνημονίων και την συνεχιζόμενη κοινοβουλευτική δικτατορία μιας συγκεκριμένης οικονομικής και κοινωνικής κάστας είναι η Άμεση Δημοκρατία, και η μόνη ασφαλής Δημοκρατική λύση.

Είναι επίσης ο μόνος τρόπος για να ενωθούμε όλοι μαζί και να φέρουμε πραγματικά πολιτική, κοινωνική, κρατική και οικονομική ανατροπή αυτού του γενοκτονικού εκφυλισμένου συστήματος, υπέρ όλων μας.

Όλοι ενωμένοι !

Όλοι ΑμεσοΔημοκράτες !

Όλοι υπέρ όλων !

 
 
Crimes Against Greeks.com (2015)