Ενώπιον του Ελληνικού Λαού,

          Και δεδομένων των εξελίξεων της χθεσινής ψηφοφορίας της 22ας Ιουλίου 2015 στην Βουλή όπου έγινε νόμος του Κράτους αυτό από το οποίο σύσσωμοι πανΕλλαδικά οι δικηγόροι είχαν καταφέρει να προστατεύσουν τον Ελληνικό Λαό με τις κινητοποιήσεις τους, εκτός των υπολοίπων επίσης επαχθών μέτρων που κάθε ανεξάρτητη αρχή διεθνώς έχει καταδείξει ως αντιανθρωπιστικά,

ΚΑΛΟΥΜΕ

κάθε συμΠολίτη που έχει την δυνατότητα ή/και την θέληση να μας βοηθήσει να παράξουμε γρήγορα και ενδελεχώς τις απαραίτητες νομικές κινήσεις οι οποίες θα μας βοηθήσουν να καταδείξουμε επίσημα και ενώπιον πάσας αρμόδιας αρχής :

* ότι η τωρινή κυβέρνηση και βουλή έχει παραβιάσει το Σύνταγμα και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα

* ότι η Ε.Ε., η Ευρωζώνη και τα όργανα της έχουν χρόνια και σωρηδόν καταπατήσει κάθε συμφωνία, συνθήκη και κανόνα που προστατεύουν τους Πολίτες από την καταπάτηση των Ανθρωπίνων τους Δικαιωμάτων και ευρεία Ανθρωπιστική κρίση

* ότι η Ευρωζώνη έχει παραβεί τους κανόνες/συνθήκες ασφαλείας του Ο.Η.Ε. και τα αναλλοίωτα Κυριαρχικά Δικαιώματα Κράτους με Δημοκρατικό Σύνταγμα και/ή Πολίτευμα

* ότι οι νόμοι οι ψηφισθέντες την 15η & 22α Ιουλίου 2015 πρέπει να καταπέσουν ως αντισυνταγματικοί και αντιανθρωπιστικοί επί τη δημοσιεύσει τους στο ΦΕΚ.

          Για την κατάδειξη και βάσιμη προσφυγή ενώπιον αρμοδίων αρχών εντός και εκτός της Χώρας χρειάζονται διαφορετικά δικόγραφα που θα κατατεθούν σε διαφορετικά δικαστήρια και/ή αρχές.

          Χρειαζόμαστε λοιπόν αυτά να έχουν κατατεθεί  ώστε να συμπεριληφθούν ως επίσημα έγγραφα στην συμπληρωματική μας επικαιροποιημένη Πρόσθεση/Υπόμνημα στην ήδη υπάρχουσα Προσφυγή μας στην Χάγη (ΔΠΔΧ) με αριθμό πρωτοκόλλου OTP-CR 47/19/3/2012 που έχουμε προγραμματίσει (εν όψει όλων των παρουσών εξελίξεων) για την 14η Σεπτεμβρίου 2015.

          ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ

Να μας βοηθήσει με αυτό το τεράστιο φόρτο εργασίας, όπου χρειάζεται συλλογή κάθε επίσημου εγγράφου, δήλωσης, πορίσματος, κλπ, να διαβαστεί με γνώμονα τα ανωτέρω ώστε να συμπεριληφθεί στα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα των δικογράφων των διαφόρων ενδίκων μέσων που απαιτούνται.

Να μας βοηθήσει με την κατάρτηση και σύνταξη των απαραιτήτων δικογράφων.

Να μας βοηθήσει με το θέμα της πρόσβασης μας, ως Ελληνικού Λαού, στο ΣτΕ είτε κάνοντας την Προσφυγή συλλογικά είτε με τις απαραίτητες κινήσεις που χρειάζονται για να παρακάμψουμε το οικονομικό-αντισυνταγματικό και αντιανθρωπιστικό φράγμα πρόσβασης στο εν λόγω δικαστήριο.

ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ

κάθε συμΠολίτη που το επιθυμεί να προβεί και μεμονωμένα/ανεξάρτητα σε τέτοιες κινήσεις οι οποίες είναι απαραίτητες να συνοδεύουν για κάθε νομική μας κάλυψη και προστασία κάθε άλλη κινητοποίηση προς αποκατάσταση του Συντάγματος, των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και του Κράτους Δικαίου, που και αυτή είναι πρωταρχικά απαραίτητη και επιβεβλημένη.

Επικοινωνήστε μαζί μας είτε :

–  στο τηλέφωνο : 210-6410624

– μέσω διαδικτύου στο : olgayeri@gmail.com ή tantz.aerine@gmail.com

          Αυτή την στιγμή τελούμε ως Λαός και Χώρα σε περίοδο Συνταγματικής κατάλυσης με ό,τι αυτό συνεπάγεται και οφείλουμε ως Έλληνες Πολίτες να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να επαναφέρουμε το Σύνταγμα και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα μας όπως το άρθρο 120 του ίδιου μας του Συντάγματος επιτάσσει.

Μετά όλοι μαζί ΑμεσοΔημοκρατικά μπορούμε να καθάρουμε το Σύνταγμα μας από τις αντισυνταγματικές και συνεπώς άκυρες ατέλειες του.

Με Αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Όλγα και Τάνυα Γεριτσίδου

 
 
Crimes Against Greeks.com (2015)