Αγαπητοί συνΈλληνες και συμΠολίτες του Κόσμου,

          Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι σε πείσμα όλων των τεχνικών και άλλων προβλημάτων, η 1η εκπομπή μας “Ο Ελληνικός Λαός Ομιλεί” που φιλοξενείται στο κανάλι NOVELTY ONE, LONDON UK TV, είναι γεγονός.

          Ξεκινάμε πλέον να σπάμε την σιωπή που επικρατεί κυρίως εκτός αλλά ακόμα και εντός των Ελληνικών συνόρων για την πραγματικότητα της καθημερινότητας στην Ελλάδα της λιτότητας και των Μνημονίων, μεταφέροντας την δική σας φωνή που είναι και δική μας φωνή τώρα στην Διασπορά και σε λίγο με την Αγγλική έκδοση της εκπομπής και διεθνώς χωρίς το ανάχωμα του φραγμού της γλώσσας.

          Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε την 1η αυτή εκπομπή-πιλότο και αναμένουμε την συμβολή σας και την συμμετοχή σας στις προσεχείς εκπομπές ώστε όλοι μαζί να δείξουμε την πραγματική εικόνα της Ελληνικής καθημερινότητας και στον μέσο όρο της αλλά και στις μοναδικές της περιπτώσεις, φέρνοντας ενώπιον της διεθνούς κοινής γνώμης τα αποτελέσματα των μέχρι τώρα απρόσωπων εξαγγελιών, νομοθετημάτων και ‘διαπραγματεύσεων’/’μεταρρυθμίσεων’.

          Δείτε την εκπομπή εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=VLhvlS2SUNE

https://www.youtube.com/watch?v=VLhvlS2SUNE

          Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε και πάλι κάθε συμΠολίτη εντός και εκτός της Χώρας μας που συνέβαλε για να γίνει πραγματικότητα αυτή η εκπομπή και το κανάλι που μας φιλοξενεί.

Όλγα και Τάνυα Γεριτσίδου

 
 
Crimes Against Greeks.com (2015)