Η σημερινή επέτειος είναι δύσκολη διότι αντί απλώς να μνημονεύσουμε τον Άθλο των Προγόνων μας που μας παρέδωσαν Κράτος για να γίνει σπίτι για το Έθνος μας (άσχετα εάν μέχρι και σήμερα δεν έχουμε μπορέσει να βάλουμε πόρτα και κλειδαριά ενάντια σε κάθε κλέφτη και καταπατητή/σφετεριστή) πρέπει να μάθουμε και να επαυξήσουμε αυτόν.

Και αυτό που μας διδάσκει ο Άθλος της Επανάστασης των Ελλήνων ενάντια σε μια από τις μεγαλύτερες αυτοκρατορίες της εποχής και στο Τουρκικό φέσι/σαρίκι, είναι ότι ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ, ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΑ Ή ΗΤΤΕΣ.

Καιρός να μνημονεύσουμε και να μάθουμε ότι η επιτυχής Επανάσταση του 1821 προέκυψε διότι σε κάθε μια από τις πάμπολλες Επαναστάσεις που προηγήθηκαν, ήδη από τον 17ο αιώνα, οι Πρόγονοι μας μετά από κάθε αποτυχία επανήλθαν δριμύτεροι πιο συσπειρωμένοι, πιο οργανωμένοι και σοφότεροι μέχρι που πέτυχαν το απίστευτο.

Εμείς έχουμε απλά να πετύχουμε το πιστευτό :

ΝΑ ΚΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΘΡΟ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΚΤΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΥΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗΣ ΚΑΘΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ, ΝΟΜΟΥ, ΑΠΟΦΑΣΗΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ.

Και γίνεται, και πιο γρήγορα θα γίνεται η διοίκηση του Κράτους μας , και πιο οικονομικά και προστατευτικά του κοινωνικοπολιτικού και Εθνικού μας συμφέροντος όπως το αντιλαμβάνεται και το επιθυμεί ο Λαός μας.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ! ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ! ΖΗΤΩ ΤΟ 120 Σ (άρθρο του Συντάγματος της Ελλάδας) ! ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ !

Όλγα και Τάνυα Γεριτσίδου

 

 

 

 
 
Crimes Against Greeks.com (2015)