Πυρ ομαδόν βάλλει όλο το Καθεστώς ενάντια στον Ελληνικό Λαό που με υγιή αντανακλαστικά επί του θέματος επιθυμεί να επιδείξει και να απαιτήσει το αυτονόητο: την προστασία του ονόματος της Μακεδονίας μας, των εδαφών μας, της Ιστορίας μας και κάθε άλλου υλικού και ηθικού συμφέροντος που απορρέει από την δικαιωματικά αποκλειστική ιδιοκτησία του ονόματος Μακεδονία.

Και μόνο αυτό το γεγονός δείχνει τη εξόφθαλμη και ξεδιάντροπη πλέον επίδειξη της αντίθεσης των συμφερόντων των κρατούντων και του Καθεστώτος με τα συμφέροντα και την θέληση του Ελληνικού Λαού.

Επίσης θαυμάσια αποτυπώνεται ο χάρτης των καθεστωτικών, καθ’ ότι όποιος εναντιώθηκε στο συλλαλητήριο και σε κάθε ένδειξη αντίστασης που επιδεικνύει ο Ελληνικός Λαός ή επιθυμίας προστασίας του ονόματος της Μακεδονίας, δείχνει ότι στηρίζει τα εξωτερικά και εξωγενή συμφέροντα παντός είδους ανεξαρτήτως ιδεολογίας.

Επί πλέον φαίνεται και η άθλια απόπειρα χρωματισμού και προπαγάνδας του εντελώς φυσιολογικού, υγιούς και έξυπνου αντανακλαστικού του Ελληνικού Λαού να θέλει να προστατεύσει την Μακεδονία και το όνομα της διότι το μόνο κοινοβουλευτικό κόμμα που δεν εναντιώνεται σε αυτό είναι το κόμμα της Χρυσής Αυγής, δηλαδή το κόμμα των Ναζί (δηλαδή το κόμμα που θαυμάζει και αντιγράφει και θέλει να αναβιώσει τον σφαγέα των Εθνών με αποκορύφωμα το Ολοκαύτωμα των Ελλήνων). Γίνεται δηλαδή επί έργω απόπειρα ταύτισης του πραγματικά Πατριωτικού αλλά απλού φυσιολογικού ενστίκτου πραγματικής και εθνικής αυτοσυντήρησης (κάτι που είναι Δικαίωμα που προστατεύεται από τον ΟΗΕ και το Διεθνές Δίκαιο και όχι όπως ύπουλα προσπαθούν να το χαρακτηρίσουν ως δήθεν εθνικισμό και άλλα τέτοια φαιδρά) ως Φασισμό ή και Ναζισμό!

Ενώ η πραγματικότητα είναι ότι αν επιτραπεί να ονομασθούν τα Σκόπια ως ‘μακεδονία’ θα υπάρξει υπέρτατη ζημία του Δημοσίου συμφέροντος της Ελλάδος μέχρι και του επιπέδου της υποστάσεως της και της εδαφικής της ακεραιότητας, κάτι που συνιστά Έσχατη Προδοσία χειρότερη από την Έσχατη Προδοσία του Τσολάκογλου που υπέγραψε κάνοντας ανταρσία την υποδούλωση της Ελλάδας στους Ναζί.

Η πραγματικότητα επίσης είναι ότι Ναζί και Φασίστας είναι όποιος υποστηρίζει την απαίτηση των Αμερικανό-υποβοηθούμενων Σκοπίων που τώρα κλιμακώνουν μια πλεκτάνη που στήθηκε καθ’ υπόδειξη των τριών υπερ-αποικιοκρατών της συμφωνίας της Γιάλτας και άρχισε να εφαρμόζεται Μεταπολεμικά από τον κρυφοναζί και κρυφοφασίστα Καραμανλή (αυτόν δηλαδή που έδωσε άφεση αμαρτιών, ασυλία και απαλλαγή σε όλους τους Ναζί σφαγείς του Ελληνικού Λαού με αρχηγό τους τον Μέρτεν και έφαγε τις περιουσίες των θυμάτων των Ναζί με την κλίκα του) παρέα με μια σειρά δικτάτορες-αχυράνθρωπους  παντός είδους από τον Τίτο μέχρι τους σημερινούς διεθνώς και εγχωρίους που αντί για στρατιωτική στολή φορούν απλά κουστούμι.

Βεβαίως πρέπει να γίνει το συλλαλητήριο υπέρ της Μακεδονίας μας διότι εδώ δεν μιλάμε για το θέμα της γεωγραφικής περιοχής που λέγεται Μακεδονία αλλά για Εθνική Ταυτότητα που δεν διαιρείται: μια είναι η Εθνική Ταυτότητα του Μακεδόνα, του Έλληνα δηλαδή Βορειοελλαδίτη της γνωστής μας περιοχής που βεβαίως δεν περιορίζεται στα τωρινά σύνορα της Ελλάδας καθ’ ότι  υπάρχουν Έλληνες Μακεδόνες και εκτός των βορείων συνόρων μας υπό την Κυριαρχία άλλων Κρατών. Δεν υπάρχει εθνική ταυτότητα μακεδόνα που να αφορά Σλάβους, κάτι που το έχουν συζητήσει με σοκαριστική λεπτομέρεια ο Μάρξ και ο Ένγκελς όταν στην αλληλογραφία τους επί του Ελληνικού ζητήματος της εποχής (δηλαδή, προεπαναστατικά) διαχώριζαν κάθετα και απόλυτα τους Σλάβους από τους Έλληνες και ως Έθνος και ως Λαό και ως Κουλτούρα και ως γλώσσα στην οποία δεν περιλαμβανόταν η Μακεδονική Εθνική Ταυτότητα.

Δεν αρκεί όμως μόνο το συλλαλητήριο και η Εθνική κατακραυγή. Ούτε αρκεί να επικαιροποιήσουμε την λίστα των ανθελλήνων καθεστωτικών ασχέτως ιδεολογίας (από Αναρχικούς και Κομμουνιστές έως Φιλελεύθερους και Καπιταλιστές) περιμένοντας ίσως κάποια εκλογική διαδικασία που ούτως ή άλλως είναι διαβλητή, ελεγχόμενη σε πολλά επίπεδα (βλ. Gerrymandering) και καλπονοθευτική.

Στα πλαίσια της μετάλλαξης της Ε.Ε. σε αυτοκρατορία, επιχειρείται μια διάλυση κάθε έννοιας εθνικού κράτους με συγκεκριμένα και ανεξάρτητα εθνικά συμφέροντα και εθνικά κίνητρα που εξυπηρετούν ένα Έθνος που κατοικεί στο Εθνικό Κράτος κατά συντριπτική πλειοψηφία: για αυτό αρπάζουν τα σπίτια μας για να μας ωθήσουν να διασπαρούμε ακόμα περισσότερα σε όλη την γη αντί να μένουμε στην Πατρίδα μας και μας αρπάζουν το εισόδημα για να μην μπορούμε να τα ξαναχτίσουμε όλα από την αρχή και να μην φύγουμε για να επιβιώσουμε. Για αυτό διαλύουν το Κράτος μας διαμερίζοντας τα ιμάτια του στον κάθε αλλοδαπό ‘επενδυτή’ και κάνοντας μας αποικία στον κάθε αλλοδαπό ‘δανειστή’ και για αυτό αποπειρώνται τώρα ακόμα μια φορά να μας διαμελίσουν και Εθνικά και πιθανότατα και εδαφικά υπέρ εκ φύσεως κρατών-μωσαϊκών και καταπιεστών όπως η Τουρκία και η Αλβανία και ίσως και η Βουλγαρία.

Εξ άλλου οι Ναζί αυτούς τους διαχωρισμούς τους είχαν ήδη υποσχεθεί και εφαρμόσει κατά την Κατοχή όταν είχαν διαχωρίσει την Ελλάδα στις διάφορες ‘οικονομικές’ ζώνες και ζώνες κατοχής.

Τώρα περισσότερο από κάθε άλλη εποχή είναι απαραίτητο όχι μόνο το συλλαλητήριο υπέρ της Μακεδονίας μας αλλά επιτέλους η ολική και καθολική ανατροπή του ανθελληνικού αυτού Καθεστώτος και του ανθελληνικού θεσμού των κομμάτων ώστε επιτέλους μετά από διακόσια χρόνια να μπορέσουμε ως πραγματικά Ελληνικό Κράτος υπό την πραγματική Κυριαρχία και έλεγχο των Ελλήνων να περιχαρακώσουμε και να προστατεύσουμε κατ’ αρχάς τους εαυτούς μας και την Ανθρωπότητα αργότερα από τις αυτοκρατορίες που αναβιώνουν όπως θέλουν οι επίγονοι του μισέλληνα Μέττερνιχ και του επίσης μισέλληνα Χίτλερ και των μισελλήνων της Γιάλτας (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μισούσαν και πολλούς άλλους Λαούς που μοίρασαν μεταξύ τους σαν αντικείμενα και τσιφλίκια τους).

 
 
Crimes Against Greeks.com (2015)