Λόγω του καταιγισμού μηνυμάτων, ερωτήσεων και προτροπών μας από συμΠολίτες προς παρουσίαση-ενημέρωση σχετικά με εκλογικά θέματα, εκλογική συμπεριφορά, κλπ αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα μας δημοσίευσης των σχετικών άρθρων και τους λόγους πίσω από αυτό :

          Έχουμε ξεκινήσει να ερευνούμε προσεκτικά τα προγράμματα των Αντιμνημονιακών και/ή μικρών κομμάτων ώστε να είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε τις βασικές μας σκέψεις, παρατηρήσεις και προβληματισμούς για το κάθε ένα ώστε η έγκυρη ψήφος να έχει την μέγιστη δυνατή ωφέλιμη κατεύθυνση κατά την συνείδηση του καθενός, πέραν της στρατηγικής αποδυνάμωσης των κομμάτων του Μνημονιακού μπλόκ.

          (Παρ’ όλο που εξυπακούεται, τονίζουμε ότι επισήμως Μνημονιακά ή μέχρι και την τωρινή μας αντίληψη εν δυνάμει Μνημονιακά κόμματα ΔΕΝ ΤΑ ΜΕΛΕΤΑΜΕ ΚΑΝ ΟΥΤΕ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘ’ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΜΟΧΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

 Ο λόγος γίνεται για τα εξής γνωστά/προβαλλόμενα κόμματα : ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΔΗΜΑΡ, ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, Χ.Α.)

          Εάν συμΠολίτης έχει αντίρρηση για οποιοδήποτε από αυτά τα αναφερόμενα κόμματα και μπορεί τεκμηριωμένα βάσει των δηλώσεων και πεπραγμένων τους να μας δείξει ότι έχουν αντιμνημονιακή κατεύθυνση, τότε παρακαλούμε να μας ενημερώσει μαζί με το τεκμήριο/αποδεικτικό στοιχείο για να τα συμπεριλάβουμε στην λίστα μελέτης μέχρι το βράδυ της Πέμπτης 17-9-2015.

          Εάν συμΠολίτης θεωρεί ότι κάποιο από τα κόμματα που δεν έχουμε αναφέρει ονομαστικώς ανωτέρω είναι τεκηριωμένα βάσει δηλώσεων ή πράξεων Μνημονιακής κατεύθυνσης, παρακαλούμε να μας ενημερώσει μαζί με το σχετικό τεκμήριο/αποδεικτικό στοιχείο, ώστε να παρουσιαστεί προς ενημέρωση όλων των συμΠολιτών.

          Μπορείτε να μας στείλετε τα ανωτέρω στις ηλεκτρονικές μας διευθύνσεις με τίτλο e-mail “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑ” ώστε να δώσουμε προτεραιότητα στην ανάγνωση του μηνύματος σας. (αποστολή σε : tantz.aerine@gmail.com και olgayeri@gmail.com)

          Τα προγράμματα που έχουμε να μελετήσουμε είναι πολλά και δεν μπορούμε να το κάνουμε επιπόλαια για ευνόητους λόγους.

          Ταυτόχρονα, δεχόμαστε και επιτακτικές απαιτήσεις σε τόνο πολιτικής αντιπαράθεσης και έγκλησης, ιδίως από ομάδες που καυχόνται ότι έχουν επιτελείο ατόμων για αυτή την δουλειά, για να εξηγήσουμε ήδη επεξηγημένα και τεκμηριωμένα/αυταπόδεικτα θέματα που έχουμε εκθέσει σχετικά με την εκλογική διαδικασία, κάτι που μας ροκανίζει τον ήδη λιγοστό χρόνο που έχουμε στην διάθεση μας για να τηρήσουμε τις ήδη ανακοινωμένες δεσμεύσεις μας προς τα εσάς αλλά και προς τους εαυτούς μας. (Και αυτό χωρίς να λαμβάνουμε υπ’ όψιν καν απαιτήσεις της καθημερινότητας μας με το κράτος/δημόσιο και συναφείς υποχρεώσεις όπως η αναγκαστική μας παρουσία στο Εφετείο την 14-9-2015 όπου βρισκόταν κατηγορούμενος για ψευδορκία συνταξιούχος αστυνομικός ο οποίος και καταδικάστηκε και πάλι για τις πράξεις του και σε δεύτερο βαθμό).

          Δεδομένων λοιπόν όλων των ανωτέρω και δηλώνοντας ότι όπως πάντα εμείς ούτε επιτελείο έχουμε ούτε ομάδα αλλά είμαστε δύο άτομα, δύο ενεργοί Πολίτες, που παλεύουν υπέρ όλων διότι το συμφέρον μας ταυτίζεται αποκλειστικά και μόνο με αυτό του Ελληνικού Λαού και της τύχης του την οποία μοιραζόμαστε καθημερινά με σκληρό τρόπο, σας ενημερώνουμε :

          Λόγω του όγκου της απαιτούμενης εργασίας και των χρονοβόρων αντιπαραθέσεων και/ή παρενοχλήσεων, δεν θα προλάβουμε να βγάλουμε το άρθρο για τα κόμματα και τις απορίες περί εκλογών την Παρασκευή 18-9-2015 όπως είχαμε σχεδιάσει. Τα σχετικά άρθρα θα βγούν αμφότερα το Σάββατο 19-9-2015 όσο πιο νωρίς γίνεται.

          Ερωτήσεις που αφορούν τις μεθεπόμενες εκλογές θα απαντηθούν μετά τις 20-9-2015 (όπως διευκρινήσεις σχετικά με την πρόταση μας για Βουλή με μεμονωμένους ανεξάρτητους) διότι έχουμε τον χρόνο να τις συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε μαζί την πορεία δράσης μετά την Κυριακή των εκλογών της 20-9-2015.

          Όντας λοιπόν δύο απλοί συμΠολίτες σας, χωρίς καμμία άλλη βοήθεια/διευκόλυνση, αυτό είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε και για εσάς και για εμάς, λαμβάνοντας υπ’ όψιν το εξοντωτικό και πρακτικά αδύνατο να επιτρέψει σωστή και εμπεριστατωμένη ενημέρωση και διάλογο περιθώριο της πλέον βεβιασμένης προ-εκλογικής περιόδου.

          Αλλά ακόμα και αυτό το γεγονός θα το χρησιμοποιήσουμε νομικά και επικοινωνιακά για να πλήξουμε το κύρος των υπονομευμένων εκλογών της 20-9-2015 και να αποδείξουμε την βάσιμη ύπαρξη ακόμα μιας άλλης μορφής αλλοίωσης/νοθείας της Λαϊκής Εντολής.

Με Αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Όλγα και Τάνυα Γεριτσίδου

 
 
Crimes Against Greeks.com (2015)